ΟΦΗ: Συμφώνησε με Βασίλη Λαμπρόπουλο

ΟΦΗ: Συμφώνησε με Βασίλη Λαμπρόπουλο

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός Βασίλης Λαμπρόπουλος, που επιστρέφει στο Ελληνικό πρωτάθλημα μετά από τέσσερα χρόνια.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος συμφώνησε προφορικά νωρίτερα σήμερα (9/7) με τον ΟΦΗ και αναμένεται στο Ηράκλειο την Δευτέρα (10/7). Εκεί θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει συμβόλαιο με τους Κρητικούς.

Ο ΟΦΗ κυνηγούσε την περίπτωσή του καιρό, αφού ο Έλληνας στόπερ έμεινε ελεύθερος από την γερμανική Μπόχουμ το φετινό καλοκαίρι, με την οποία μέτρησε 15 συμμετοχές στην Bundesliga.

Διαβάστε επίσης: Ο Σλούκας, ο Ιτούδης και ο Ντόρσεϊ – «Μπλόφα» ή αλλαγή πορείας για τον Ολυμπιακό

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ήθελε «διακαώς» τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ώστε να χτίσει μια πολύ δυνατή αμυντική τριάδα, μιας και το δυνατότερο σημείο του ΟΦΗ είναι η άμυνα του.

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, από τον οποίο δόθηκε δανεικός στον Απόλλων Καλαμαριάς τη σεζόν 2008-09, πριν μετακομίσει στην Τρίπολη και τον τοπικό Αστέρα το καλοκαίρι του 2009. Εκεί παρέμεινε μέχρι το 2011, ενώ αγωνίστηκε και με τη φανέλα της Ηλιούπολης το πρώτο μισό του 2011 ως δανεικός.

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς πήγε στον Εθνικό Αστέρα για μία σεζόν, πριν τον πάρει ο Πανιώνιος το 2012. Δύο χρόνια αργότερα μετακόμισε στην ΑΕΚ, με την οποία πήρε Κύπελλο (2016) και πρωτάθλημα (2018), όπου έκανε τις περισσότερες συμμετοχές στην Super League από όλους τους κεντρικούς αμυντικούς της ΑΕΚ εκείνη τη χρονιά.

Το 2019 ταξίδεψε εκτός Ελλάδας για λογαριασμό της Ντεπορτίβο λα Κορούνια, όπου έμεινε για ένα εξάμηνο, πριν μετακομίσει στην Γερμανία για λογαριασμό της Μπόχουμ, αρχικά ως δανεικός και αργότερα ως ελεύθερος.

Με την γερμανική ομάδα μέτρησε 51 συμμετοχές, με τις 28 να είναι στην Bundesliga, ενώ οι υπόλοιπες στη δεύτερη κατηγορία και στο Κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ