Άρης: Φορτσάρει για ακόμα δύο κινήσεις

Άρης: Φορτσάρει για ακόμα δύο κινήσεις

Οι κιτρίνομαυροι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Κάρλσον, ενώ κινούνται και για έναν αμυντικό χαφ και έναν φορ, με τους Μορόν και Ζουλ να είναι οι βασικές τους επιλογές.

Οριστικές εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες, σε ότι αφορά την απόκτηση του 29χρονου Σουηδού μεσοεπιθετικού, Ντέϊβιντ Μπάμπεργκ Κάρλσον. Οι κιτρινόμαυροι, όμως, δεν θα σταματήσουν, εδώ, καθώς κινούνται για ακόμα δύο κινήσεις, τις οποίες και θέλουν να ολοκληρώσουν μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί.

Συγκεκριμένα, θέλουν να αποκτήσουν έναν αμυντικό χαφ και έναν επιθετικό, ενώ ο Καμερουνέζος Ζαν Ζουλ και ο Ισπανός Λορέν Μορέν, αντίστοιχα, είναι οι πρώτες τους επιλογές.

Διαβάστε επίσης:«Ντου» ΜακΚίσικ σε Σλούκα με ατάκα μαχαιριά!

Οι κιτρινόμαυροι έχουν, βέβαια, στη λίστα τους και άλλες εναλλακτικές, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμοι σε περίπτωση που δεν έχει θετική έκβαση κάποια εκ των παραπάνω υποθέσεων.

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι ο Άρης θα προχωρήσει και στην απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού, χωρίς, πάντως, η συγκεκριμένη κίνηση να χαρακτηρίζεται άμεσης προτεραιότητας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ