Λαμπρόπουλος: «Θα γύριζα Ελλάδα για μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ»

Λαμπρόπουλος: «Θα γύριζα Ελλάδα για μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ»

Πάτησε Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο δύο ετών.

Στο Ηράκλειο έφτασε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος το πρωί της Δευτέρας (10/7) για λογαριασμό του ΟΦΗ, όπου θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει για δύο χρόνια στους Κρητικούς.

Αν και έφτασε με καθυστέρηση μιάμισης ώρας στο «Ν. Καζαντζάκης», με τους Μανώλη Βογιατζάκη και Σάββα Τσαμπούρη να τον περιμένουν στο αεροδρόμιο εκ μέρους της Κρητικής ΠΑΕ.

Στις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους έπειτα, αναφέρθηκε γιατί επέλεξε τον ΟΦΗ και την επιστροφή στην Ελλάδα, αλλά και τον χρόνο προσαρμογής που θα χρειαστεί για την διαφορά με το εξωτερικό.

Ο πολύπειρος Έλληνας κεντρικός αμυντικός γίνεται η πέμπτη φετινή προσθήκη στο σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας, μετά τους Ανδρέα Καρώ, Αντριάν Ριέρα, Λιρόι Αμπάντα και Τίτο Κουτεντάκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος:

«Είμαι χαρούμενος που συναντώ ανθρώπους που γνωρίζω από το παρελθόν και τους βρίσκω ξανά. Η αλλαγή είναι λίγο περίεργη, θέλω λίγο τον χρόνο μου για να επανέλθω και το βλέπω πολύ θετικά και είμαι αισιόδοξος. Αν ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα, θα ήθελα να γυρίσω σε μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ. Ήταν μια καλή ευκαιρία και για την ομάδα και για μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ