Αποχαιρέτησε τη Λεβάντε ο Ιμπόρα και ετοιμάζεται για Ελλάδα (pic)

Αποχαιρέτησε τη Λεβάντε ο Ιμπόρα και ετοιμάζεται για Ελλάδα (pic)

Με μια ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντιο ο Βιθέντε Ιμπόρα αποχαιρέτησε τη Λεβάντε και έρχεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Την αγαπημένη του Λεβάντε αποχαιρέτησε ο Βιθέντε Ιμπόρα που θα αποχωρήσει από την ομάδα της Βαλένθια για να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός μέσος, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους Ερυθρόλευκους, έκανε μια ανάρτηση στα σίσιαλ μίντια στην οποία και ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκε, αλλά και φυσικά τον κόσμο του συλλόγου.

H ανάρτηση του Βιθέντε Ιμπόρα:

«Ήταν τιμή μου και περηφάνια να σας συναντήσω ξανά και να μπορέσω να νιώσω όλα αυτά που ένιωθα κάθε φορά που φορούσα τη φανέλα μας, την οποία πάντα προσπάθησα να υπερασπίζομαι με τον μεγαλύτερο σεβασμό και ευθύνη.

Ευχαριστώ την ομάδα που προσπάθησε τα πάντα για να το κάνει πιθανό, αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να ακολουθήσει τους κανόνες. Νιώθω υπόχρεος απέναντί σας, γρανότες, η ευχή μου είναι να πετύχουμε μαζί, όλες τις χαρές που δεν καταφέραμε αυτή τη σεζόν.

Από εκεί που βρίσκομαι θα υποφέρω, αλλά να γνωρίζεται ότι υπάρχει ένας οπαδός που είναι πιο ζωντανός από ποτέ, πιστός…

Μου έχετε δείξει όσο αγάπη και όπως έλεγα πάντα, δεν μπορώ να κάνω αρκετά για να σας την επιστρέψω. Θέλω να ευχαριστήσω κάθε εργαζόμενο, συμπαίκτη και προπονητή που ανέχθηκε τις απαιτήσεις μου σε καθημερινή βάση. Ξέρω ότι δεν ήταν εύκολο, αλλά πάντα προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο για το κοινό καλό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ