Πρώτος στόχος για την ΑΕΚ ο Νέστορ Αραούχο

Πρώτος στόχος για την ΑΕΚ ο Νέστορ Αραούχο

Ξανά στο κάδρο για την ΑΕΚ η περίπτωση του Νέστορ Αραούχο.

Στο θέμα του στόπερ έχει ρίξει όλο το βάρος η ΑΕΚ.

Τις τελευταίες μέρες οι επαφές έχουν ενταθεί, με την Ενωση να… κυνηγάει ξανά την περίπτωση του Νέστορ Αραούχο.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Λαπόρτα για Μίροτιτς: Τι είπε για το συμβόλαιο και την επόμενη ομάδα του Μαυροβούνιου…

Ο Μεξικανός στόπερ αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές του Ματίας Αλμέιδα, ενώ προσπάθεια για την απόκτησή του υπήρξε και στις αρχές Ιουνίου.

Το όνομα του Αραούχο εμφανίστηκε ξανά στο προσκήνιο για την Ενωση, με τους ανθρώπους της ομάδας να ευελπιστούν σε happy end στην υπόθεση. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές πλέον και υπάρχει πρόσφορο έδαφος για deal.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Κλαμπ Αμέρικα για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025. Ο παίκτης φαίνεται έτοιμος για την επιστροφή του στην Ευρώπη, από την στιγμή που η Ενωση τον καλύπτει οικονομικά και το προτζεκτ του Αλμέιδα του υπόσχεται πρωταθλητισμό και συμμετοχή στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Για κεντρικός αμυντικός, ο Αραούχο διαθέτει εξαιρετική τεχνική, ενώ σημαντικό είναι το γεγονός πως έχει μπόλικες παραστάσεις από τα ευρωπαϊκά γήπεδα (La Liga).

Αξίζει να σημειωθεί, πως με τη φανέλα της Κλαμπ Αμέρικα έχει καταγράψει 30 συμμετοχές, ενώ μετράει και τρεις ασίστ. Θυμίζουμε, πως η ομάδα του Μεξικού έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 3 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της από τη Θέλτα. Με το σύλλογο του Βίγκο είχε γεμάτες σεζόν, με το κοντέρ να «γράφει» τελικά 136 συμμετοχές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ