Η κίνηση του Τάτα Μαρτίνο που δείχνει ΑΕΚ για Πιζάρο και ο Μέσι που επισπεύδει τις διαδικασίες (pic & vid)

Η κίνηση του Τάτα Μαρτίνο που δείχνει ΑΕΚ για Πιζάρο και ο Μέσι που επισπεύδει τις διαδικασίες (pic & vid)

Ο Τάτα Μαρτίνο πραγματοποίησε τη Δευτέρα την πρώτη του προπόνηση στην Ίντερ Μαϊάμι και είχε τετ α τετ για δύο λεπτά με τον Ροντόλφο Πιζάρο. Ξημερώματα Δευτέρας η παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι που... ανοίγει τον δρόμο για την ΑΕΚ.

Το ότι η ΑΕΚ και ο Λιονέλ Μέσι θα μπορούσαν ποτέ να μπουν στην ίδια κουβέντα για κάποια μεταγραφική υπόθεση μάλλον κανείς δεν θα το φανταζόταν λίγο καιρό πριν. Οι εξελίξεις στην Ίντερ Μαϊάμι όμως, με τη μεγάλη μεταγραφή του Αργεντινού σούπερ σταρ και τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Ροντόλφο Πιζάρο που αποτελεί τον πρώτο στόχο της Ένωσης για τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, έφεραν έτσι τα πράγματα που οι δύο ιστορίες συνδέονται.

Καταρχάς, όπως ενημέρωσε η ομάδα του MLS, τη Δευτέρα (17/6) στη 1:00 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος) θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη παρουσίαση του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του κόσμου στην Ίντερ Μαϊάμι. Ο Μέσι θα ενταχθεί κι επίσημα στον σύλλογο, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να αποχωρήσει ο Πιζάρο καθώς ουσιαστικά παίζει στην ίδια θέση με τον 36χρονο σταρ και έχει ένα από τα τρία ελεύθερα συμβόλαια του ρόστερ.

Διαβάστε επίσης:Η «βόμβα» Μίχαϊλιουκ, ο Ναν και το top 5 της free agency για τον Ολυμπιακό (vids)

Για να μπει εκείνο του Μέσι, θα πρέπει η Ίντερ Μαϊάμι να ξεφορτωθεί το δικό του (που είναι ένα από τα τρία ελεύθερα του υπάρχοντος ρόστερ) και όπως καταλαβαίνει κανείς, είναι θέμα ημερών το τέλος του Μεξικανού από την ομάδα. Παράλληλα, ανοίγει ο δρόμος για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, με την οποία όπως ανέφεραν στην πατρίδα του τις προηγούμενες ώρες τα έχει βρει σε όλα για συμβόλαιο δύο ετών με απολαβές στο ένα εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Τη Δευτέρα (10/7) μάλιστα ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του ο νέος προπονητής της ομάδας, Τάτα Μαρτίνο, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση και προχώρησε σε μία κίνηση που ίσως λέει πολλά για τα προσεχώς. Ο έμπειρος τεχνικός χαιρέτησε όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά είχε τετ α τετ μόνο με τον Πιζάρο, για περίπου δύο λεπτά.

Το τι συζήτησαν οι δυο τους δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο 29χρονος άσος διανύει τα τελευταία του 24ωρα στο MLS. Δεν αποκλείεται πάντως πριν φύγει να παίξει για τελευταία φορά το Σάββατο καθώς ακόμη δεν θα έχει ενσωματωθεί στην ομάδα ούτε ο Μέσι αλλά ούτε και ο Σέρχιο Μπούσκετς που επίσης υπέγραψε στο Μαϊάμι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ