Στα ραντάρ του Ολυμπιακού και ο Ράφα Μιρ

Στα ραντάρ του Ολυμπιακού και ο Ράφα Μιρ

Νέο όνομα στο μεταγραφικό μπλοκάκι του Ολυμπιακού.

Στο φουλ οι μεταγραφικές μηχανές στον Ολυμπιακό. Ιμπόρα και Κίνι είναι αποτελούν τις δύο πρώτες καλοκαιρινές προσθήκες, με την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να βρίσκεται σε αναζήτηση και επιθετικού.

Ως γνωστόν, στην κορυφή της λίστας φιγουράρει το όνομα του Μάρκος Αντρέ, με τον Ολυμπιακό να… πολιορκεί τη Βαλένθια για την απόκτησή του. Παρόλα αυτά, οι ερυθρόλευκοι ξεσκονίζουν και τις υπόλοιπες επιλογές τους, με την περίπτωση του Ράφα Μιρ να εμφανίζεται στο προσκήνιο.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Λαπόρτα για Μίροτιτς: Τι είπε για το συμβόλαιο και την επόμενη ομάδα του Μαυροβούνιου…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «κόκκινος πρωταθλητής», η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, εξετάζει την περίπτωση του επιθετικού της Σεβίλλης, ο οποίος προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με συνολικά 36 συμμετοχές, 8 γκολ και 1 ασίστ.

Ασφαλώς, μόνο εύκολη δεν είναι η υπόθεση, ενώ απαιτεί και λεπτούς χειρισμούς. Ο 26χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως και το καλοκαίρι του 2027, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Συνολικά με τη φανέλα της κατόχου του Europa League, ο Ράφα Μιρ έχει σκοράρει 21 γκολ σε 83 αγώνες. Πρόκειται για ένα… πολυβόλο, που έχει περάσει και από τις Βαλένθια (59 συμμετοχές, 25 γκολ), Ουέσκα (57 συμμετοχές, 25 γκολ) και Λας Πάλμας (30 συμμετοχές, 7 γκολ).

Δείτε εν δράσει τον Ράφα Μιρ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ