Στην Αυστρία Ιμπόρα και Κίνι

Στην Αυστρία Ιμπόρα και Κίνι

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι, βρίσκονται ήδη στην Αυστρία για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία των Ερυθρόλευκων.

Το μεσημέρι υπέγραψαν, ανακοινώθηκαν επίσημα και λίγες ώρες μετά μπήκαν στο αεροπλάνο και ταξίδεψαν για την Αυστρία. Εδώ και λίγη ώρα, λοιπόν, ο Βιθέντε Ιμπόρα και ο Κίνι, οι δύο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού, βρίσκονται στις αυστριακές Άλπεις.

Τον 35χρονο Ισπανό μέσο και τον 33χρονο ακραίο μπακ υποδέχθηκαν ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού Αντόνιο Κορδόν, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, οι οποίοι τους καλωσόρισαν.

Διαβάστε επίσης: Ο Παλομίνο που «ταιριάζει γάντι», η μάχη με τον… Ρανιέρι, ο ρόλος του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο… ελεύθερος Μπάρτρα (vids)

Και οι δύο νέοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα μπουν αμέσως στο πρόγραμμα προπονήσεων των Ερυθρολεύκων και το πρωί αναμένεται να προπονηθούν για πρώτη φορά με τους νέους τους συμπαίκτες.

Μάλιστα η προπόνηση δεν θα γίνει στο γήπεδο, καθώς από το βράδυ της Τρίτης οι καιρικές συνθήκες έγιναν πολύ έντονες, με δυνατή βροχή και πολύ αέρα. Για αυτό το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να γίνει δουλειά στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ