Άρης: Σε συζητήσεις με τον Φιλ Τζόουνς

Άρης: Σε συζητήσεις με τον Φιλ Τζόουνς

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άρης εξετάζει την περίπτωση του του Φιλ Τζόουνς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

Την περίπτωση του Φιλ Τζόουνς παρουσιάζεται να εξετάζει ο Άρης για την ενίσχυση στη θέση των στόπερ και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός κυκλοφορεί ελεύθερος, μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από 12 χρόνια παρουσίας στο σύλλογο, και εμφανίζεται ως βασική επιλογή των «κίτρινων» για το κέντρο της άμυνας τους.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Έκπληξη με Σίκμα

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν μεταξύ των δύο πλευρών σταμάτησαν καθώς υπήρξε διαφορά στο οικονομικό, με τον Άρη ωστόσο να μην εγκαταλείπει την υπόθεση και δείχνει διατεθειμένος να παλέψει για την απόκτηση του παίκτη.

Ο Φίλ Τζόουνς, από την άλλη έχει υπάρξει 27 φορές διεθνείς με τα «Λιοντάρια» και παρόλο την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού διατηρεί καλό όνομα στο Νησί καθώς αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Μπλάκμπερν και το καλοκαίρι του 2011 κόστισε 20 εκατ. ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ όπου και έμεινε στο σύλλογο για 12 χρόνια.

Στα χρόνια παρουσίας του στους «Κόκκινους Διαβόλους» πανηγύρισε ένα τίτλο Premier League, ένα Europa League, ένα FA CUP ενώ φόρεσε τη φανέλα της Γιουνάϊντ 229 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 6 γκολ και δέκα ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ