Κοντε-ύει να τους τρελάνει!

Κοντε-ύει να τους τρελάνει!

Συνολικά στο πρωτάθλημα ο Κόντε πέτυχε 44 γκολ σε 87 συμμετοχές. Ένα γκολ κάθε δύο αγώνες δεν είναι ποσοστό που συναντάς συχνά στις μέρες μας.

Σε τρεις σεζόν, πόσα γκολ μπορείς; Αν είσαι ο Πέδρο Κόντε… μια πενηντάρα. Κάπως έτσι, λοιπόν, έγινε τόσο ελκυστικός για τις ομάδες πρωταθλητισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Προσοχή, ειδικά φέτος οι τρεις, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, μια χαρά τα πήγαν από επιθετικούς. Η πρωταθλήτρια είχε τον Αραούχο. Ο Δικέφαλος του Βορρά τον πρώτο σκορερ Πρίγιοβιτς. Οι ερυθρόλευκοι τον δεύτερο σκόρερ και εκτός πλάνων στην αρχή Ανσαριφάρντ.

Ποιος ξέρει αν έστω ένας από τους τρεις θα είναι και του χρόνου στις ομάδες. Εκείνο που ήδη ξέρουμε είναι ότι ο Ισπανός του ΠΑΣ Γιάννινα μια χαρά θα μπορούσε να κάνει και τα δύο. Είτε να τους πλαισιώσει είτε να τους αντικαταστήσει.

Διαβάσατε τη συνέντευξη του Γιώργου Χριστοβασίλη, ο οποίος μέσα από to10.gr είπε ότι και οι τρεις ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για τον Κόντε.

Πώς, λοιπόν, ο Κόντε έγινε ο επιθετικός που «θέλει όλη η Ελλάδα», τη στιγμή μάλιστα που η συγκεκριμένη θέση συνήθως είναι για πιο υψηλό ράφι επιλογών; Ρωτήστε τους τερματοφύλακες τις τελευταίες τρεις περιόδους. Οι δύο ήταν στον ΠΑΣ. Άλλη μία ήταν στην πατρίδα του.

Συνολικά στο πρωτάθλημα ο γεννημένος στις 26 Ιουλίου 1988 επιθετικός, πέτυχε 44 γκολ σε 87 συμμετοχές. Ένα γκολ κάθε δύο αγώνες δεν είναι ποσοστό που συναντάς συχνά στις μέρες μας.

Μάλιστα, όπως είπαμε, δεν είναι φέτος. Δεν είναι πέρυσι και φέτος. Συμβαίνει εδώ και τρεις σεζόν. Έχει δηλαδή διάρκεια και έχει σταθερότητα. Μάλιστα, είναι επίδοση που δεν συναντάς σε κανέναν από τους τρεις, Αραούχο, Πρίγιοβιτς και Ανσαριφάρντ ούτε σε συχνότητα σκοραρίσματος ούτε σε διάρκεια. Άρα, σε συνέπεια!

Αν στους αριθμούς του Κόντε προσθέσουμε και το Κύπελλο, αυτές οι τρεις σεζόν βγάζουν… σκορ 50 γκολ! Σε 96 συμμετοχές. Άντε βρες άλλον. Και στο κάτω – κάτω, γιατί να βρεις άλλον, αν τον έχεις εδώ;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ