«Φαβορί για αντικαταστάτης του Εντομπελέ στη Νάπολι ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ»

«Φαβορί για αντικαταστάτης του Εντομπελέ στη Νάπολι ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ»

Η Νάπολι θέλει να επεκτείνει το brand name της και στην Ασία, με τους «παρτενοπέι» να εξετάζουν παίκτες από τη Νότια Κορέα και τον Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ να είναι πολύ ψηλά στη λίστα.

Η αποχώρηση του Τανγκί Εντομπελέ από τη Νάπολι, έχει βγάλει τους «παρτενοπέι» στην αγορά για την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ ώστε να καλύψει το κενό που άφησε ο Γάλλος.

O ιδιοκτήτης της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, μαζί με τον νέο αθλητικό διευθυντή, Μάουρο Μελούσο, θα εξετάσουν τις επιλογές που έχουν και θα κινηθούν κατάλληλα, στην αγορά, με τους Κορεάτες ωστόσο να μπλέκουν τον ιταλικό σύλλογο με τον Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, η κατάσταση έχει ως εξής. Η Νάπολι έχει έρθει σε συμφωνία με την εταιρεία bitcoin «Upbit», από τη Νότια Κορέα, την οποία και έχει τοποθετήσει ως χορηγό στο πίσω μέρος της φανέλας της, θέλοντας παράλληλα να επεκτείνει το brand name της ομάδας και στην Ασιατική αγορά.

Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Κιμ Μιν Τζάε για την Μπάγερν Μονάχου αφήνει ένα κενό στη θέση του… Ασιάτη και έτσι οι άνθρωποι του συλλόγου θα κοιτάξουν να καλύψουν κάποια από κενά που έχουν με ποιοτικούς παίκτες από εκείνα τα μέρη.

Έτσι στη Κορέα αναφέρουν, και αναπαράγουν στην Ιταλία, πως ο Χουάνγκ είναι πολύ ψηλά στη λίστα της Νάπολι για να αντικαταστήσει τον Εντομπελέ, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση του συμπατριώτη του που ανήκει στη Γάνδη, τον Χονγκ Χιούνκ Σεόκ. Ντε Λαουρέντις και Μελούσο θα συναντηθούν τις επόμενες μέρες, με τον Ιν-Μπεόμ πάντως να θεωρείται από τις πρώτες επιλογές των «παρτεονοπέι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ