Παναθηναϊκός: Δανεικός ο Τρουιγέ στο Βόλο

Παναθηναϊκός: Δανεικός ο Τρουιγέ στο Βόλο

Ο Αλεξίς Τρουιγέ θα δοθεί δανεικός από τον Παναθηναϊκό στο Βόλο τη νέα σεζόν, προκειμένου να επανέλθει σε καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Αλεξίς Τρουιγέ παραχωρείται δανεικός από τον Παναθηναϊκό στο Βόλο και θα αγωνιστεί στην ομάδα της Μαγνησίας τη νέα σεζόν.

Ο Γάλλος δεν μπόρεσε πέρυσι να δείξει όσα ήθελε στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού ο σοβαρός τραυματισμός του τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης από τα μέσα Οκτωβρίου και μετά.

Διαβάστε επίσης: Τι συμβαίνει με Τόμας και Ολυμπιακό…

Παρ’ ότι ακολούθησε κανονικά την ομάδα στην προετοιμασία της στην Αυστρία, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βλέπει πως με τις νέες προσθήκες στο ρόστερ δεν θα μπορέσει να πάρει το χρόνο που πρέπει και θεώρησε πως πιο σωστή επιλογή είναι να πάει δανεικός.

Ο Βόλος παρακολουθεί την περίπτωση του Τρουιγέ εδώ και καιρό και κατάφεραν να αποσπάσουν τελικά το «ναι» του Παναθηναϊκού για να τον εντάξουν ως δανεικό στο ρόστερ τους τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Τρουιγέ έχει συμβόλαιο με το «Τριφύλλι» έως το 2025.

Η ενίσχυση για την ομάδα της Μαγνησίας μετά την απόκτηση του 22χρονου Γάλλου θα συνεχιστεί, αφού ψάχνει ακόμη ένα στόπερ και δύο εξτρέμ για να καλύψει τα κενά στο ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ