«Ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα ο Ματίας Μόγια» (vids)

«Ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα ο Ματίας Μόγια» (vids)

Κρούση από ελληνικό σύλλογο φαίνεται να έχει ο Ματίας Μόγια, που αγωνίζεται στην Κόλο Κόλο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Χιλής.

Ο Ματίας Μόγια της Κόλο Κόλο φαίνεται πως έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο ελληνικής ομάδας, με την ομάδα της Χιλής να μην παρουσιάζεται αρνητική στην παραχώρησή του.

Ο Ματίας Μόγια αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ και σύμφωνα με μέσο της Χιλής είναι σε συζητήσεις με ελληνική ομάδα, προκειμένου να αγωνιστεί στη χώρα μας.

Διαβάστε επίσης: Η βόλτα στο Ινσμπουργκ, η επιστροφή στις «διπλές» και οι ενοχλήσεις Χουάνγκ, Βρουσάι (vids)

O βραχύσωμος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στην Ρίβερ Πλέιτ, για να πάει αργότερα στην Μπάνφιλντ, ενώ φόρεσε και τη φανέλα της Νουμπλένσε, με την οποία έκανε και τις καλύτερες εμφανίσεις, μιας και είχε βάλει 7 γκολ και είχε δώσει και άλλες 4 ασίστ σε 54 συμμετοχές.

Τον Ιανουάριο του 2023, ύστερα από ένα παιχνίδι Νουμπλένσε – Κόλο Κόλο, πήρε μεταγραφή από την πρώτη στη δεύτερη, χωρίς όμως να καταφέρει ποτέ να «πιάσει» στην πρωταθλήτρια της Χιλής.

Τελευταία του εμφάνιση με τα χρώματά της ήταν στις 10 Μαίου, όταν είχε περάσει ως αλλαγή για 10′.

Η πρόταση από την Ελλάδα δεν αντιμετωπίζεται με κακό μάτι από τους διοικούντες της πρωταθλήτριας ομάδας της Χιλής, καθώς ενσωμάτωσαν τους Πάμπλο Πάρα και Όσκαρ Οπάζο, για τις θέσεις της επίθεσης.

Η χρηματιστηριακή αξία του Μόγια είναι 750 χιλιάδες ευρώ και όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του ESPN, Κρίστοφερ Μπραντ: «Θα πρέπει να δούμε τι απόφαση θα πάρει η διοίκηση της Κόλο Κόλο, αν θα του ανοίξει την πόρτα να φύγει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ