Στην καλύτερη 11άδα του Gold Cup o Πινέδα

Στην καλύτερη 11άδα του Gold Cup o Πινέδα

Ο Ορμπελίν Πινέδα με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τη φανέλα του Μεξικού, συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη 11άδα τους Gold Cup το οποίο και κατέκτησε με την ομάδα του.

Ο Ορμπελίν Πινέδα είχε ίσως μια από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του για λογαριασμό της ΑΕΚ, έχοντας μεγάλη και αποφασιστική συμμετοχή στο νταμπλ της Ένωσης.

Όπως φαίνεται ο Μεξικανός χαφ, συνέχισε από εκεί που σταμάτησε με τους κιτρινόμαυρους και στις καλοκαιρινές υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα, μιας και το Μεξικό συμμετείχε στο Gold Cup (πρωτάθλημα της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής), το οποίο τελικά και κατέκτησε!

Διαβάστε επίσης: Η «φουλ» επιθετική τετράδα του Παναθηναϊκού και το μεγάλο ερωτηματικό του Αταμάν

O 27χρονος που έτσι και αλλιώς μετράει 55 συμμετοχές και 7 γκολ με τα Σομπρέρος, ήταν βασικός και σχεδόν αναντικατάστατος στα ματς του Gold Cup και σε 6 αναμετρήσεις προσέφερε 2 γκολ και μια ασίστ για την ομάδα του.

Οι εμφανίσεις του τον ανέδειξαν ως έναν από τους καλύτερους παίκτες του τουρνουά, αφού συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης μαζί με παίκτες όπως ο Τζαμαϊκανός Ντέμαραϊ Γκρέι και οι συμπατριώτες του Γκιγιέρμο Οτσόα και Ζοάν Βάσκες με τον τελευταίο να «παίζει» δυνατά και στα μεταγραφικά της ΑΕΚ που ψάχνει για στόπερ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ