ΟΦΗ: Δανεικός στον Διαγόρα ο Βασίλης Σηφάκης

ΟΦΗ: Δανεικός στον Διαγόρα ο Βασίλης Σηφάκης

Ο Διαγόρας συμφώνησε με τον ΟΦΗ για τον δανεισμό του Βασίλη Σηφάκη για τη νέα χρονιά, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Βασίλης Σηφάκης θα υπερασπίζεται την εστία του Διαγόρα τη νέα σεζόν, ως δανεικός από τον ΟΦΗ, ενώ θα συνεργαστεί με τον παλιό συμπαίκτη του πατέρα του, Μύρωνα, Βαγγέλη Χοσάδα που θα είναι ο βοηθός προπονητή του Θωμά Γράφα.

Ο Μύρων Σηφάκης αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΟΦΗ από το 1986 μέχρι το 1991 και ο Βαγγέλης Χοσάδας από το 1983 μέχρι το 1995 στην πρώτη του θητεία. Οι δύο πρώην τερματοφύλακες γνωρίζονται καλά, γεγονός που σίγουρα θα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κίνηση του Βασίλη Σηφάκη να μετακομίσει για τον επόμενο χρόνο στο «νησί των ιπποτών».

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Πήγε για κόλπο με τον Βέσελι, αλλά…

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Διαγόρας:

«Ο Διαγόρας κλείνει την τριάδα των τερματοφυλάκων, με μια ακόμα μεταγραφή από το πάνω ράφι.

Ένας από τους πιο ταλαντούχους τερματοφύλακες του “μεγάλου” ελληνικού πρωταθλήματος, θα φοράει την επόμενη χρονιά τη φανέλα του γηραιού. Ο λόγος για τον 21χρονο (γεννηθείς 27 Οκτωβρίου 2001) Βασίλη Σηφάκη, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις Ακαδημίες του ΟΦΗ και την περίοδο 2018-2019 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ της Κρήτης. Ο Σηφάκης είναι αυτή τη στιγμή στην προετοιμασία του ΟΦΗ και θα ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας μας, αρχές Αυγούστου στην Πτολεμαΐδα. Η ΠΑΕ Διαγόρας τον καλωσορίζει στην κυανέρυθρη οικογένεια και του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ