Πανσερραϊκός: Έκανε δικό του και τον Μαξιμιλιάνο Μορέιρα

Πανσερραϊκός: Έκανε δικό του και τον Μαξιμιλιάνο Μορέιρα

Μία ακόμη προσθήκη για τον Πανσερραϊκό που ανακοίνωσε την απόκτηση του Ουρουγουανού αριστερού μπακ, Μαξιμιλιάνο Μορέιρα.

Στην δέκατη του μεταγραφική προσθήκη προχώρησε ο Πανσερραϊκός το φετινό καλοκαίρι, με την νεοφώτιστη ομάδα της Super League να προσπαθεί να κλείσει το ρόστερ της όσο το δυνατόν ταχύτερα ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη όταν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Ο Μαξιμιλιάνο Μορέιρα, υπέγραψε ως ελεύθερος συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τον Πανσερραϊκό και αγωνίζεται στη θέση του αριστερό οπισθοφύλακα. Η ομάδα των Σερρών είναι η δεύτερη ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομάδα στην καριέρα του Ουρουγουανού μετά την Αούστρια Κλάνγκενφουρτ της Αυστρίας όπου αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η πρόταση στον Μίχαϊλιουκ και η απόφαση Μπαρτζώκα για οκτώ ξένους

Την περασμένη σεζόν, ήταν ο βασικός αριστερός μπακ της Αούστρια και έκανε 30 συμμετοχές έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ στην πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε η Αυστριακή ομάδα τερματίζοντας στην 6η θέση της βαθμολογίας. Συνολικά, στην Αούστρια βρισκόταν από τη σεζόν 2018/19 και κατέγραψε 122 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ νωρίτερα έχει φορέσει τις φανέλες των Ρεντίστας, Ουρακάν, Γιουβεντούδ και Νασιονάλ απ’ όπου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μaximiliano Moreira, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.
Ο Μάξι Μορέϊρα είναι γεννημένος στις 11/01/1994 στην Ουρουγουάη, έχει ύψος 1.73 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Από το 2018 αγωνιζόταν στην Αυστρία με τη φανέλα της Αούστρια Κλάγκενφουρτ, έχοντας συνολικά 122 συμμετοχές, 2 γκολ και 6 ασίστ.
Νωρίτερα αγωνιζόταν στην Ουρουγουάη, εκεί όπου φόρεσε τις φανέλες των Ρεντίστας, Ουρακάν, Νασιονάλ, Ζουβεντούδε. Έχει υπάρξει διεθνής με τις ομάδες U15, U17, U20 της σελέστε.
Μάξι, καλώς ήρθες στον Πανσερραϊκό.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ