Τερζής: «Δουλέψαμε καλά, υπάρχει βελτίωση»

Τερζής: «Δουλέψαμε καλά, υπάρχει βελτίωση»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Τόλης Τερζής μετά τη νικηφόρα πρόβα τζενεράλε του Άρη κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

O Άρης επικράτησε 3-1 του Εθνικού Άχνας στην πρόβα τζενεράλε πριν τα ευρωπαϊκά του ματς και ο Τόλης Τερζής εμφανίστηκε ικανοποιημένος στην κάμερα της NOVA για τη δουλειά που έχει γίνει στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με τον Μίροτιτς: Η Παρτίζαν, ο Ερυθρός Αστέρας, ο Πρόεδρος της Σερβίας και ο Παναθηναϊκός (pic)

Όσα είπε ο Τερζής:

Για τον ερχομό του Μορόν: «Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, σε πάρα πολύ καλή ηλικία. Περιμένουμε να μας βοηθήσει, περιμένουμε πάρα πολλά απ’ αυτόν».

Για τον τραυματισμό του Μπράμπετς: «Το μεγάλο μας πρόβλημα από το σημερινό παιχνίδι. Έχει πόνο στο γόνατο, αύριο το πρωί θα κάνει τη μαγνητική για να δούμε τι συμβαίνει».

Για τη δουλειά που κάνει η ομάδα και την ετοιμότητα της: «Τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ καλά. Ήταν αρκετά δύσκολη προετοιμασία, με πολλά τρεξίματα και δύναμη. Ανά βδομάδα είχαμε νέες προσθήκες και θέλαμε να τους εντάξουμε σταδιακά, να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Δουλέψαμε καλά, υπάρχει βελτίωση από το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ και έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας».

Για το αν υπάρχει χημεία στο ρόστερ: «Είναι το πρόβλημα των ομάδων κάθε καλοκαίρι. Έχουμε πάρα πολλά νέα πρόσωπα φέτος. Έφυγαν 15 παίκτες. Δουλεύουμε στη προπόνηση, να μάθουν οι νέοι τους παλιούς, να μάθουν τη τακτική. Αφιερώνουμε αρκετό χρόνο σε αυτό».

Όσα είπε ο Ματαρίτα: 

Για το πρώτο του ματς στο Βικελίδης: «Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ. Ξέρω τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα αυτής της ομάδας και να εκπροσωπείς αυτή την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος για το ξεκίνημα της σεζόν».

Για τα πολλά καινούργια πρόσωπα: «Όλοι οι νέοι παίκτες, έχουν εκπληκτικό επίπεδο. Αυτό είναι καλό για την ομάδα. Θα είναι δύσκολο για τον κόουτς να επιλέξει την ενδεκάδα. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, το 100% και αυτό είναι εξαιρετικό. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν».

Για τα ευρωπαϊκά ματς που ακολουθούν την άλλη εβδομάδα: «Δεν εχει σημασία με ποιον θα παίξουμε. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε εμάς. Στη δουλειά που κάνουμε. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας το σημερινό. Η νίκη σήμερα (σ.σ. χθες), είναι ένα βήμα μπροστά. Μας δίνει αυτοπεποίθηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ