Άρης – Εθνικός Άχνας 3-1: Πρόβα τζενεράλε με νίκη για τους «κιτρινόμαυρους»

Άρης – Εθνικός Άχνας 3-1: Πρόβα τζενεράλε με νίκη για τους «κιτρινόμαυρους»

Ο Άρης επικράτησε με 3-1 του Εθνικού Άχνας στο τελευταίο του φιλικό πριν την πρώτη αναμέτρηση για τα προκριματικά του Conference League.

Με νίκη ολοκλήρωσε τις φιλικές του υποχρεώσεις ο Άρης πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν απέναντι σε Εγνατία ή Αραράτ-Αρμενία για τα προκριματικά του Conference League. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 3-1 του Εθνικού Άχνας στο «Κλ. Βικελίδης» και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Ο Άρης βρήκε γρήγορα τα πατήματά του στην αναμέτρηση και πήρε από νωρίς τον έλεγχο, καταφέρνοντας να φτάσει στο γκολ στο 13ο λεπτό. Μετά από πίεση ψηλά στο γήπεδο ο Πάλμα κέρδισε μία κόντρα με τον αντίπαλο αμυντικό και έδωσε στον Ρουπ που σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερο ωστόσο χτύπησε συναγερμός στους κιτρινόμαυρους καθώς ο Μπράμπετς τραυματίστηκα και αναγκάστηκε να περάσει εκτός αγώνα.

Διαβάστε επίσης: «Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Χόλσγκροουβ»

Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Άρης διπλασίασε τα τέρματά του με σκόρερ τον Γκρέι. Μετά από εξαιρετική μπαλιά ακριβείας από τον Φαμπιάνο που βρήκε στην κίνηση τον Γκρέι, εκείνος με τη δεύτερη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μάρκοβιτς για το 2-0, που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με έξι αλλαγές στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν γρήγορα από ένα γκολ. Ο Άρης πέτυχε και τρίτο γκολ στο 51′ με τον Νταρίντα, όταν μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια η μπάλα έφτασε στον Νταρίντα όπου απέφυγε εντυπωσιακά τον αντίπαλο του και εκτέλεσε με το αριστερό έξω από την περιοχή στην δεξιά γωνία της εστίας του Μάρκοβιτς για το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 54′ με ωραίο σουτ του Ηλία στη γωνία του Χουτεσιώτη, με το σκορ να παραμένει μέχρι το τέλος.

Άρης (Τερζής): Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο (Εμπακατά 46′), Φαμπιάνο, Μπράμπετς (Αηδόνης 18′), Ματαρίτα (Φεράρι 46′), Ζουλ (Πάβισιτς 58′), Ρουπ (Τζούρασεκ 46′), Νταρίντα (Ντουκουρέ 57′), Πάλμα (Σαβέριο 46′), Μενέντες (Κάρλσον 46′), Γκρέι (Χριστοδουλόπουλος 46′)

Εθνικός Άχνας (Λόπεθ): Μάρκοβιτς, Φιάκας, Ακσεντίγεβιτς, Περατικός, Λομοτέϊ, Ιριόντο, Σπιρόφσκι, Ντάζιτς, Λίπσκι, Ηλία, Χριστοφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ