Έφτασε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Φρέιρε (pics, vids)

Έφτασε στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Φρέιρε (pics, vids)

Ο Νικολάς Φρέιρε προσγειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 στο Ελευθέριος Βενιζέλος και είναι έτοιμος να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Νικολάς Φρέιρε βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού εδώ και λίγη ώρα, καθώς η πτήση του, μέσω Φρανκφούρτης, προσγειώθηκε λίγο μετά τις 21:00, όπως αναμενόταν.

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες, όπως και η Πούμας για τον δανεισμό του, με οψιόν αγοράς μέχρι το καλοκαίρι και ο 29χρονος στόπερ είναι στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει και τυπικά το deal.

Ο Φρέιρε αναμένεται τη Δευτέρα να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

«Είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Θα δείτε από εμένα απόλυτη αφοσίωση. Θα δώσω τα πάντα. Πάμε για κάτι πολύ όμορφο» ήταν τα πρώτα του λόγια ενώ σε ερώτηση αναφορικά με τον Μίτσελ, ο 29χρονος αποκάλυψε πως «Πέρασα μια πολύ ωραία σεζόν με τον Μίτσελ στο Μεξικό. Μόλις ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου σίγουρα θα του τηλεφωνήσω».

Ο Αργεντινός είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλει πολύ ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο Αντόνιο Κορδόν κίνησε τις διαδικασίες και ο Φρέιρε όταν επισημοποιηθεί η συμφωνία θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις και θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φρέιρε εκτός από τη φανέλα της Πούμας, έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Αρχεντίνος Τζούνιορς, Τόρκε, Τσβόλε, Παλμέιρας και Κίτο, ενώ από το 2019 και έπειτα αγωνιζόταν στο Μεξικό με την Πούμας, με την οποία μάλιστα δεσμευόταν με συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2025.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ