Νέα πρόταση της Λανς στην ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία!

Νέα πρόταση της Λανς στην ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία!

Τι αναφέρει δημοσίευμα στο Ισραήλ που αποκαλύπτει νέα πρόταση της Λανς για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία...

Δεν είναι διατεθειμένη να παρατήσει εύκολα την υπόθεση του Λιβάι Γκαρσία η Λανς! Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Ισραήλ, το οποίο επικαλείται ρεπορτάζ από τη Γαλλία, η δευτεραθλήτρια της Ligue 1 επανήλθε με νέα πρόταση στην ΑΕΚ για να κάνει δικό της τον επιθετικό από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «one.co.il» αναφέρει πως η Λανς πρόσφερε στην Ένωση 26+2 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Γκαρσία. Παράλληλα, οι Ισραηλινοί παρουσιάζουν και μία νέα εκδοχή για το πώς μοιράζονται τα δικαιώματα του παίκτη.

Διαβάστε επίσης: Νέα διάκριση για τον Κωνσταντέλια από το CIES Football Observatory (pic)

Όπως αναφέρεται λοιπόν, η Μπεϊτάρ κατέχει το 20% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και όχι το 40%, με το υπόλοιπο 20% να ανήκει στον Γκαρσία και τους εκπροσώπους του. Ο Ισραηλινοί παρακολουθούν στενά την υπόθεση αφού αν η ΑΕΚ παραχωρήσει τον Λιβάι θα βάλουν ένα πολύ σημαντικό ποσό στα ταμεία τους.

Το δημοσίευμα κλείνει αναφέροντας πως «η τελευταία προσφορά της Λανς για τον Γκαρσία ήταν 18 εκατ. ευρώ και απορρίφθηκε από τους Έλληνες, αλλά τώρα αναφέρεται στη Γαλλία ότι η τρέχουσα προσφορά αναμένεται να προσελκύσει τον παίκτη για να πάει στη δευτεραθλήτρια Γαλλίας που θα παίξει στους ομίλους του Champions League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ