Λαμία: Πολύ κοντά να κλείσει τον πρώην επιθετικό της Ίντερ,  Σαμουέλε Λόνγκο

Λαμία: Πολύ κοντά να κλείσει τον πρώην επιθετικό της Ίντερ, Σαμουέλε Λόνγκο

Μία «ανάσα» από την ανακοίνωση της απόκτησης του 31χρονου πρώην επιθετικού της Ίντερ, Σαμουέλε Λόνγκο, βρίσκεται η Λαμία.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας μεγάλης μεταγραφής βρίσκεται η Λαμία, καθώς είναι έτοιμη να ανακοινώσει την απόκτηση του Σαμουέλε Λόνγκο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος Ιταλός επιθετικός έχει περάσει ήδη από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Ευκαιρία «βασικού» στον Μαντί Καμαρά, δίνει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Όσον αφορά για το προφίλ του Λόνγκο, πρόκειται για ένα πολύπειρο σέντερ φορ, ο οποίος έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ίντερ, η οποία τον προώθησε στην πρώτη ομάδα τον Ιούλιο του 2012, ωστόσο κατέγραψε μόνο δύο συμμετοχές με τους «νερατζούρι». Συνολικά έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε 15 συλλόγους, ανάμεσα τους βρίσκεται η Εσπανιόλ, η Ελλάς Βερόνα, η Ράγιο Βαγιεκάνο και η Κάλιαρι.

Την περασμένη σεζόν, ο Λόνγκο αγωνίστηκε στην 2η κατηγορία της Ολλανδίας με την Ντόρντρεχτ, έχοντας μία γεμάτη σεζόν με 37 συμμετοχές 12 γκολ και 3 ασίστ, ωστόσο αποχώρησε στις αρχές του μήνα ως ελεύθερος από τον Ολλανδικό σύλλογο. Συνολικά, μετρά 339 συμμετοχές στην καριέρα του με 75 γκολ (0.2 γκολ/ανά παιχνίδι) και 13 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ