Τι είπε ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ για Ζινκερνάγκελ και Σιώπη

Τι είπε ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ για Ζινκερνάγκελ και Σιώπη

Ο Ερτουγκρούλ Ντογκάν αποκάλυψε ότι η ομάδα του έχει συμφωνήσει με τον Δανό και περιμένει το «οκ» του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και στον Μανώλη Σιώπη.

Στην αποκάλυψη ότι η Τραμπζονσπόρ έχει συμφωνήσει με τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ και περιμένει το «οκ» του Ολυμπιακού για να αποκτήσει τον Δανό μεσοεπιθετικό προχώρησε ο πρόεδρος της τούρκικης ομάδας, Ερτουγκρούλ Ντογκάν.

«Συμφωνήσαμε με τον Ζινκερνάγκελ. Εάν εγκρίνει ο Ολυμπιακό, θα τον φέρουμε στην Τραπεζούντα την επόμενη εβδομάδα. Επειδή ο Ολυμπιακός έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις, κάναμε μια πρώτη προσφορά και περιμένουμε απάντηση».

Διαβάστε επίσης: Ας τους αφήσουμε να δουλέψουν…

«Ο Σιώπης δεν αποδέχτηκε την προσφορά μας για ανανέωση. Κάναμε την προσφορά μας γιατί ήμασταν υπέρ της παραμονής του. Μιλάμε και με τον Μπακασέτα. Ο Σιώπης έκανε αίτημα να φύγει από την Τουρκία για οικογενειακούς λόγους. Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Είχε ένα μικρό παιδί εκεί, έκανε αίτημα να επιστρέψει στη χώρα του. Έχει απαίτηση να πάει στην Ελλάδα, όχι γιατί δεν του αρέσουν τα λεφτά από την Τραμπζονσπόρ, αλλά γιατί θέλει να φύγει από την Τουρκία», ανέφερε για την υπόθεση του Μανώλη Σιώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ