ΟΦΗ – Ουτρέχτη 0-2: Τρίτη ήττα επί ολλανδικού εδάφους (vid)

ΟΦΗ – Ουτρέχτη 0-2: Τρίτη ήττα επί ολλανδικού εδάφους (vid)

Ο ΟΦΗ έχασε για τρίτη φορά σε ισάριθμα παιχνίδια επί ολλανδικού εδάφους, με την Ουτρέχτη επικρατεί των Κρητικών με 2-0.

Ο ΟΦΗ έδωσε το τρίτο και τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους κόντρα στην Ουτρέχτη, από την οποία ηττήθηκε με 2-0. Τα δύο προηγούμενα φιλικά ήταν κόντρα σε Χέερενφεν (0-2) και Μπρέντα (2-3).

Παρά τις αρκετές χαμένες ευκαρίες που είχαν οι Κρητικοί, πραγματοποίησαν την καλύτερή τους εμφάνιση στην Ολλανδία, με τον Αμπάντα και τον Λάρσον να έχουν κάνει πολύ καλή εμφάνιση.

Το πρώτο γκολ της Ουτρέχτης άργησε να έρθει, αλλά ο Μποζντογάν έκανε το 0-1 στο 59′ με πανέμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον Χριστογεώργο να μην μπορεί να αντιδράσει κατάλληλα.

Οι παίκτες του Βάλντας Νταμπράουσκας όσο και να προσπαθούσαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, αυτό δεν ήρθε ποτέ, με τους Λιρόι Αμπάντα, Λουίζ Φελίπε και Έρικ Λάρσον να έχουν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για τον ΟΦΗ.

Τελικά, η Ουτρέχτη βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Μπουθ στο 79′, με όμορφο πλασέ, για να νικήσει τον Σωτηρίου και να διαμορφώσει το τελικό σκορ (0-2).

Στο γήπεδο βρέθηκαν και φίλοι του ΟΦΗ, φορώντας φανέλες και διακριτικά της κρητικής ομάδας.

Οι Κρητικοί θα επιστρέψουν την Κυριακή (30/7) στο Ηράκλειο που θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους, με τα προγραμματισμένα φιλικά να είναι με Ατρόμητο (5/8) στο Ελ Πάσο και την Φιορεντίνα (12/8) στο προπονητικό των Ιταλών.

ΟΦΗ: Χριστογεώργος (63′ Σωτηρίου), Βούρος, Πασαλίδης, Καρώ (63′ Λαμπρόπουλος), Αμπάντα (82′ Σημαντηράκης), Λάρσον, Ντιουσέ (71′ Φελίπε), Μεγιάδο, Ριέρα (46′ Τοράλ), Ντίκο (63′ Μπάκιτς), Μπίφουμα (76′ Νέιρα).

Ουτρέχτη: Μπράντενχορστ, Τερ Αβεστ, Μποζντογκάν, Ελ Καρουάνι, Τούρνστρα, Λαμπιάντ, Σεουντίερς, Ράμσελααρ, Σανιάν, ΒαΝ Ντερ Χουμ, Λίντμπεργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ