«Βόμβες» για Μπαλτάκο: «Να διερευνηθεί ποινικά – Στη θέση του θα είχα παραιτηθεί από την ΕΠΟ»

«Βόμβες» για Μπαλτάκο: «Να διερευνηθεί ποινικά – Στη θέση του θα είχα παραιτηθεί από την ΕΠΟ»

Ο Γιάννης Απατσίδης έριξε «βόμβα» με τις δηλώσεις του, καθώς στράφηκε κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου.

Επίθεση κατά του Τάκη Μπαλτάκου εξαπέλυσε ο ποινικολόγος, Γιάννης Απατσίδης, σε δηλώσεις που παραχώρησε σχετικά με την υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού.

Ο Απατσίδης τόνισε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ πρέπει να παραιτηθεί, βλέποντας τους χειρισμούς και τις κινήσεις του για την υπόθεση του κυκλώματος, ενώ ξεκαθάρισε ότι επιβάλλεται να διερευνηθεί ποινικά για την επιστολή στον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιάννη Φλωρίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ:

«Ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν έχει καμία αρμοδιότητα να παρέμβει. Η επιστολή του κ. Μπαλτάκου θεωρείται παρέμβαση. Κανένας υπουργός Δικαιοσύνης δεν μπορεί να ζητά να δοθεί καμία δικογραφία. Δεν μπορεί ένας πρόεδρος της ΕΠΟ που τα εγκλήματα περνούσαν δίπλα του να ζητά αυτή τη δικογραφία. Ο κ. Σπυρόπουλος ορθώς παρέδωσε τη δικογραφία στον κ. Βουρλιώτη που είναι ένας πολύ έγκυρος και αποτελεσματικός εισαγγελέας», τόνισε ο κ. Απατσίδης και πρόσθεσε:

«Ο κ. Μπαλτάκος γνωρίζει τις συνέπειες αυτού που ζήτησε και τις συνέπειες αν αυτό γινόταν δεκτό. Μάλλον πετά την μπάλα στην κερκίδα. Αν δημοσιευτεί η επιστολή του κ. Μπαλτάκου, θα πρέπει να διερευνηθεί και ποινικά, για να διαπιστωθεί ποιο είναι το κίνητρό του. Όλες οι ομάδες που πρέπει να διαπνέονται από διάθεση καθαρού πνεύματος στο ποδόσφαιρο, πρέπει να πιέσουν ώστε να έχουμε κάθαρση στον χώρο αυτό. Δεν γίνεται ο κ. Μπαλτάκος να ευτελίζει τις διαδικασίες. Δεν έχω καμία απολύτως εμπιστοσύνη στα όργανα της ΕΠΟ. Αυτό δίνει την απάντηση στο αν υπάρχει απόπειρα συγκάλυψης. Εγώ στη θέση του κ. Μπαλτάκου βλέποντας πώς λειτουργεί η ΕΠΟ επί των ημερών του θα είχα παραιτηθεί».

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης, που συμμετείχε στη συζήτηση, ανέφερε με τη σειρά του: «Απορεί κανείς με την επιστολή του κ. Μπαλτάκου στον κ. Φλωρίδη, εκτός αν εντάσσεται στο επίπεδο της παρελκυστικής πολιτικής ή αν εντάσσεται στο πλαίσιο της συγκάλυψης. Ένας υπουργός Δικαιοσύνης δεν μπορεί να παρέμβει ποτέ. Πληροφορούμαι ότι η απάντηση του κ. Φλωρίδη ήταν ως και απαξιωτική προς τον κ. Μπαλτάκο. Είμαι βέβαιος πως ο κ. Φλωρίδης δεν θα κινηθεί εκτός συντάγματος, η προϊστορία του το δείχνει. Πολύ φοβάμαι πως η επιστολή του κ. Μπαλτάκου δεν ήταν εις γνώση των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Είναι μια επιστολή που αντίκειται στην κοινή λογική και τους θεσμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ