Οριστικό: Στην Μπριζ ο Ζινκερνάγκελ, στην Αντάλιασπορ ο Μπουτούτσι

Οριστικό: Στην Μπριζ ο Ζινκερνάγκελ, στην Αντάλιασπορ ο Μπουτούτσι

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την πώληση των Φιλίπ Ζινκερνάγκελ και Ζούμερ Μπουτούτσι σε Μπριζ και Αντάλιασπορ, αντίστοιχα.

Παρελθόν αποτελούν και επίσημα για τον Ολυμπιακό δύο ποδοσφαιριστές που ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν υπολόγιζε. Ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ και Ζούμερ Μπουτούτσι δεν θα φορούν πλέον τα ερυθρόλευκα, καθώς οι μεταγραφές τους ολοκληρώθηκαν και πλεόν απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθούν και επίσημα…

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ζινκερνάγκελ, η μετακίνησή του στην Κλαμπ Μπριζ είχε γίνει γνωστή τις τελευταίες δύο ημέρες. Η βελγική ομάδα έκανε μια πρόταση που ο Ολυμπιακός θεώρησε συμφέρουσα και η οποία ακουμπάει τα 3.000.000 με τα μπόνους, με αποτέλεσμα να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρηση του παίκτη.

Εξάλλου, ήταν εμφανές και στη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας πως ο Δανός μεσοεπιθετικός δεν ήθελε να παραμείνει στον Πειραιά, από τη στιγμή που δεν θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ετσι, επιλέχθηκε για το κοινό καλό να παραχωρηθεί με κανονική μεταγραφή στην ομάδα του Ρόνι Ντέιλα, προπονητή υπό τις οδηγίες του οποίου πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά πέρυσι στη Σταντάρ Λιέγης.

Για την ιστορία, ο Ζινκερνάγκελ φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού σε μόλις 7 επίσημα παιχνίδια, πετυχαίνοντας δύο γκολ. Και τα δύο στα περσινά προκριματικά, κόντρα σε Μακάμπι Χάιφα και Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ζούμερ Μπουτούτσι, ο Κοσοβάρος εξτρέμ αναχώρησε ήδη για την Κωνσταντινούπολη, ώστε να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Αντάλιασπορ. Οι πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι καρπώθηκαν ένα ποσό κοντά στις 500.000 για να παραχωρήσουν τον διεθνή ποδοσφαιριστή. Ο οποίος επίσης φεύγει με κανονική μεταγραφή και τον Ολυμπιακό να διατηρεί ποσοστό επί της επόμενης πώλησής του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ