«Ο Τσέρβι προτάθηκε στον Ολυμπιακό» (vids)

«Ο Τσέρβι προτάθηκε στον Ολυμπιακό» (vids)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Αργεντινός εξτρέμ, Φράνκο Τσέρβι, ο οποίος αγωνίζεται στην Θέλτα.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Ολυμπιακό, με τους Ισπανούς αυτή τη φορά να μπλέκουν τους Πειραιώτες με τον Αργεντινό εξτρέμ της Θέλτα, Φράνκο Τσέρβι. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιβηρική Χερσόνησο, ο Φράνκο Τσέρβι προτάθηκε στον Ολυμπιακό, ο οποίος πλέον ψάχνει για δύο εξτρέμ, μετά το «ναυάγιο» με τον Κένεντι.

Πρόκειται για τον 29χρονο (26/5/1994) Αργεντινό μεσοεπιθετικό της Θέλτα, ο οποίος είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πλευρά, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και στη δεξιά πλευρά, αγωνιζόμενος με αντίθετο πόδι.

Είναι ταχύτατος και εκρηκτικός, με το χαμηλό κέντρο βάρους (1.66 μ.) που διαθέτει να τον κάνει δύσκολα αντιμετωπίσιμο για τον αντίπαλο αμυντικό. Διαθέτει ιταλικό διαβατήριο και έχει συμβόλαιο με την Θέλτα μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ πέρσι ήταν βασικός και… αναντικατάστατος στην ισπανική ομάδα, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 36 ματς (4 ασίστ).

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ροζάριο Σεντράλ και το καλοκαίρι του 2016 ήρθε στην Ευρώπη για χάρη της Μπενφίκα, η οποία πλήρωσε 5.7 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την αργεντίνικη ομάδα. Εμεινε στους Αετούς της Λισαβόνας για μια πενταετία, στην οποία κατέγραψε 172 συμμετοχές, με απολογισμό 21 γκολ και 26 ασίστ.

Το 2021 μετακόμισε στην Ισπανία και την Θέλτα, με την οποία έχει συνολικά 75 συμμετοχές με 7 γκολ και 11 ασίστ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, έχοντας 4 συμμετοχές με το εθνόσημο (1 γκολ). Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι στα 3 εκατ. ευρώ, ενώ το 2018 είχε φτάσει ακόμα και τα 18 εκατ. ευρώ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ