Θετικές εξελίξεις στην υπόθεση Οζντόεφ, βρίσκεται μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ

Θετικές εξελίξεις στην υπόθεση Οζντόεφ, βρίσκεται μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ

Τα νέα από την Τουρκία είναι πολύ θετικά όσον αφορά την υπόθεση της μεταγραφής του Οζντόεφ στον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να τρέχουν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή με το βλέμμα στην... Χάιντουκ.

Η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ είναι από τις πρώτες μεταγραφικές προτεραιότητες του Ραζβάν Λουτσέσκου που θέλει να δυναμώσει τον ΠΑΟΚ στον χώρο του άξονα. Για αυτόν τον λόγο «δουλεύεται» εδώ και αρκετό καιρό η υπόθεση του Μαγκομέντ Οζντόεφ.

Με τον ΠΑΟΚ να τα έχει βρει σε όλα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, απέμενε μόνο το ανυπέρβλητο εμπόδιο της ομάδας του, Καραγκιουμρούκ με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Διαβάστε επίσης: «Μέτρια ομάδα ο Παναθηναϊκός, ο Χουάντσο κάνει ντρίμπλα και φοβόμαστε μήπως χτυπήσει στο παπούτσι»

Ο 30χρονος διεθνής Ρώσος όμως φαίνεται να έχει καταφέρει να βρει τη χρυσή τομή με την τουρκική ομάδα, που αναμένεται να τον αφήσει ελεύθερο από τώρα, για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, πιθανότατα στον Δικέφαλο του Βορρά όπως όλα δείχνουν.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, παρακολουθεί από πολύ κοντά την υπόθεση και θέλει να κλείσει αμέσως τον ποδοσφαιριστή μόλις μείνει ελεύθερος, καθώς σκοπεύουν να τον δηλώσουν ενόψει των σημαντικών ευρωπαϊκών αναμετρήσεων κόντρα στην Χάιντουκ Σπλιτ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, μιας και ο παίκτης είναι πανέτοιμος από φυσικής άποψης για να συνεισφέρει άμεσα, ειδικά μετά και την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Αουγκούστο στο ματς με την Μπεϊτάρ που θα του στερήσει τη συμμετοχή από το πρώτο ματς της Κροατίας στις 10/8.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ