Παλίκουτσα: «Θα παλέψω για να επιστρέψω πιο δυνατός»

Παλίκουτσα: «Θα παλέψω για να επιστρέψω πιο δυνατός»

Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής του Άρη με δήλωση του αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ενώ θα ταξιδέψει στη Γερμανία, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, υπό την επίβλεψη του προσωπικού του γιατρού.

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και θα ταξιδέψει στη Γερμανία, όπου και θα παραμείνει για τέσσερις με έξι εβδομάδες, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις υπό την επίβλεψη του προσωπικού του γιατρού. Από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε τους Θόδωρο Καρυπίδη και Τόλη Τερζή, ενώ θέλησε να είναι κοντά στους παίκτες στο παιχνίδι με την Αραράτ. «Η υγεία είναι πάνω από όλα, προέχει να γίνεις καλά», του είπε ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης.

Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής πήγε σήμερα (4/8) στην προπόνηση και ενημέρωσε τους παίκτες, που του ευχήθηκαν περαστικά. «Συνεχίστε με επαγγελματισμό, θα είμαι νοερά μαζί σας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Παλίκουτσα. Ακόμα, τις ευχές του για ανάρρωση στον Κροάτη τεχνικό διευθυντή, έδωσε και ο γενικός αρχηγός του Άρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς, που μοίρασε και συγχαρητήρια στους παίκτες για την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: Ο Πόνσε επιστρέφει στην ΑΕΚ, τον έχει δηλώσει στη λίστα για Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Ρόμπερτ Παλίκουτσα:

«Αγαπητή οικογένεια του ΑΡΗ.

Από την πρώτη μέρα ένιωσα το πάθος που έχετε για αυτόν τον Σύλλογο. Αυτό το πάθος και η πίστη που έχετε αποτέλεσε την έμπνευσή μου. Έχετε εμπλουτίσει τη ζωή μου με την αγάπη που δείχνετε για αυτόν τον Σύλλογο.

Η ζωή, όμως, παίρνει μερικές φορές απροσδόκητη τροπή. Προσωπικά θέματα υγείας με αναγκάζουν να φύγω για λίγο από τη Θεσσαλονίκη. Αισθάνομαι μεγάλη απογοήτευση, αλλά σας υπόσχομαι ότι θα παλέψω για να επιστρέψω πιο δυνατός και να αφοσιωθώ ξανά στον ΑΡΗ.

Ο πρόεδρός μας και εγώ δημιουργήσαμε μια νέα ομάδα ως βάση για τα επόμενα χρόνια. Μια νέα ομάδα χρειάζεται πάντα χρόνο για να αναπτυχθεί.

Η απίστευτη υποστήριξή σας θα δώσει σε αυτή την ομάδα το πνεύμα του νικητή και την ταυτότητα που χρειάζεται, ώστε να δουλέψει περισσότερο και πιο σκληρά από ποτέ.

Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο είναι μαγεία. Και ο ΑΡΗΣ εκφράζει κάτι γνήσιο ποδοσφαιρικά.

Σας ευχαριστώ που με αφήσατε να γίνω μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ.

ΜΟΝΟ ΑΡΗΣ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ