«Ο Ολυμπιακός είπε όχι στην Σαρλερουά για τον Αγκιμπού Καμαρά»

«Ο Ολυμπιακός είπε όχι στην Σαρλερουά για τον Αγκιμπού Καμαρά»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Σαρλερουά για δανεισμό του Αγκιμπού Καμαρά.

Την πόρτα του Ολυμπιακού για τον Αγκιμπού Καμαρά φέρεται να χτύπησε η Σαρλερουά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Όπως τονίζουν τα ρεπορτάζ στο Βέλγιο, η Σαρλερουά ζήτησε δανεικό τον Αφρικανό μεσοεπιθετικό, αλλά η απάντηση του πειραϊκού συλλόγου ήταν αρνητική.

Διαβάστε επίσης: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα: ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στον δρόμο για το «σεντόνι»

Όπως γράφει η ιστοσελίδα «Foot224», η βέλγικη ομάδα πρότεινε στον Ολυμπιακό να αποκτήσει τον Αγκιμπού Καμαρά ως δανεικό με ενοίκιο 500.000 € και να συμπεριληφθεί στη συμφωνία οψιόν αγοράς, με μη υποχρεωτικό χαρακτήρα, η οποία θα έφτανε τα 4 εκατ. ευρώ, αλλά η πρόταση της Σαρλερουά δεν έπεισε τους Ερυθρόλευκους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αγκιμπού Καμαρά ήταν κανονικά στην «ερυθρόλευκη» αποστολή για τα φιλικά στη Μεγάλη Βρετανία με Ρέιντζερς και Νόριτς, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να τεστάρει τις ικανότητες του Αφρικανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ