Άρης: Υπογράφει ο Μοντόγια

Άρης: Υπογράφει ο Μοντόγια

Ο Ισπανός αμυντικός θα υποβληθεί σήμερα (8/8) στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί επίσημα από τον Άρη.

Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Μάρτιν Μοντόγια. Ο 32χρονος Ισπανός αμυντικός βρίσκεται από χθες (7/8) στη Θεσσαλονίκη, έχοντας συμφωνήσει με τους κιτρινόμαυρους, αλλά και με τη Μπέτις (για τη λύση της συνεργασίας τους).

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να υποβληθεί σήμερα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα κυλήσουν ομαλά, στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ. Εκεί, θα ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη συνεργασία των δυο πλευρών και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας και θα ανακοινωθεί.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Κανός, Νότιγχαμ Φόρεστ και… Ολυμπιακό

O ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάρει μέρος και στην αυριανή (9/8) προπόνηση και να έχει την πρώτη του γνωριμία με τον προπονητή, Τόλη Τερζή και τους νέους του συμπαίκτες. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά το παιχνίδι (10/8) με τη Ντιναμό Κιέβου θα ολοκληρωθεί, πιθανότατα, η μεταγραφή του Εμπακατά στην τουρκική Γκαζιάντεπσπορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ