Άρης: Διάστρεμμα ο Σαβέιρο – Νοκ άουτ με Ντιναμό Κιέβου

Άρης: Διάστρεμμα ο Σαβέιρο – Νοκ άουτ με Ντιναμό Κιέβου

Ο μεσοεπιθετικός από το Εκουαδόρ τραυματίστηκε στην απογευματινή προπόνηση και δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου...

Ο Κίκε Σαβέιρο είναι το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Τόλη Τερζή, ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Πέμπτης (10/8) με τη Ντιναμό Κιέβου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Ο μεσοεπιθετικός από το Εκουαδόρ τραυματίστηκε στην απογευματινή προπόνηση και οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη διάστρεμμα, κάτι που σημαίνει πως χάνει την πρώτη αναμέτρηση με τους Ουκρανούς. Αντίθετα, πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε ο Κάρλσον.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Κανός, Νότιγχαμ Φόρεστ και… Ολυμπιακό

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ατυχία με τα προβλήματα τραυματισμών δεν έχει τελειωμό για την ομάδα μας.

Στη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ο Κίκε Σαβέριο αποχώρησε, εξαιτίας ενός χτυπήματος στην ποδοκνημική.

Σύμφωνα με τις ακτινογραφίες που έκανε απόψε ο 24χρονος ακραίος επιθετικός, υπέστη διάστρεμμα και καθημερινά θα γίνεται επαναξιολόγηση της κατάστασής του.

Από εκεί και μετά, ο Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Γιακούμπ Μπράμπετς έκανε και πάλι ατομικό.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιλάμβανε ειδική αντοχή και επιθετική τακτική.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την FC Dynamo Kyiv (10/08, 21:15), στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ