ΠΑΟΚ: «Ένα βήμα πριν μετακομίσει στον ΠΑΟΚ ο Μαξίμοβιτς», αναφέρουν οι Σέρβοι

ΠΑΟΚ: «Ένα βήμα πριν μετακομίσει στον ΠΑΟΚ ο Μαξίμοβιτς», αναφέρουν οι Σέρβοι

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νεμάνια Μαξίμοβιτς από την Χετάφε βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Σερβίας.

Κοντά στον να κλείσει άμεσα τον αντικαταστάτη του Ντάγκλας Αουγκούστο, για τον οποίο πιέζει ασφυκτικά η Ναντ προκειμένου να τον κάνει δικό της, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ καθώς ΜΜΕ της Σερβίας αναφέρουν πως απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νεμάνια Μαξίμοβιτς στους «ασπρόμαυρους» από την Χετάφε.

Σύμφωνα με τα σέρβικα δημοσιεύματα, οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Χετάφε βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, αφού οι δύο ομάδες τα έχουν βρει στα περισσότερα και απομένει να διευθετηθούν μόνο κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, για να ολοκληρωθεί οριστικά το deal του 28χρονου αμυντικού μέσου.

Διαβάστε επίσης: Άλλα κόλπα στο Ρέντη ενόψει Γκενκ – Τι αποφάσισε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Τα ίδια δημοσιέυματα αναφέρουν μάλιστα πως ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Μαξίμοβιτς το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να μπορέσει να δηλώσει τον ποδοσφαιριστή στη λίστα του για τη ρεβάνς με τη Χάιντουκ.

«Ο ελληνικός σύλλογος ανυπομονεί να ολοκληρωθούν το συντομότερο οι δύο μεταγραφές (η Ναντ ενδιαφέρεται για τον Αουγκούστο) ώστε να δηλώσει τον Μαξίμοβιτς για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τη ρεβάνς με τη Χάιντουκ. Τα περισσότερα για την μεταγραφή του έχουν ήδη συμφωνηθεί μεταξύ των δυο ομάδων και απλά απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες», αναφέρει συγκεκριμένα ένα από τα δημοσιεύματα των συμπατριωτών του Μακσίμοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ