Αντάρτικο του Χουάνγκ στον Ολυμπιακό: Απαίτησε να φύγει – «Δύο εκατ. ευρώ πρόταση των Ερυθρόλευκων στον Πολ», αποκαλύπτουν οι Ισπανοί

Αντάρτικο του Χουάνγκ στον Ολυμπιακό: Απαίτησε να φύγει – «Δύο εκατ. ευρώ πρόταση των Ερυθρόλευκων στον Πολ», αποκαλύπτουν οι Ισπανοί

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ απαίτησε να φύγει από τον Ολυμπιακό, έχοντας ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο σε ισχύ. Για πρόταση στον Πολ της Μπέτις μιλούν στην Ισπανία.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στα playoffs του Europa League έκανε απόψε ο Ολυμπιακός. Μια σπουδαία νίκη επί της Γκενκ που δίνει στην ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ όχι μόνο αυτοπεποίθηση αλλά και μια ολόκληρη εβδομάδα προς όφελος της προκειμένου να δουλέψει και να εμφανιστεί ακόμη καλύτερη στο Βέλγιο για τη ρεβάνς. Και ενώ όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας σε μια τέτοια νύχτα οι Ερυθρόλευκοι έγιναν μια γροθιά; Δυστυχώς ο Ινμπόμ Χουάνγκ δεν χώρεσε σε… αυτή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διεθνής κεντρικός χαφ που έχει χάσει ένα σημαντικό μέρος της προετοιμασίας με ενοχλήσεις στη μέση, ούτε λίγο ούτε πολύ απαίτησε να αποχωρίσει από το club ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Προφανώς όλα αυτά με βάση κάποια πρόταση που έχει στα χέρια του. Ποια είναι η αντίδραση του Ολυμπιακού; Η αυτονόητη. Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα. Και ήδη το θέμα του αφορά στη… νομική υπηρεσία της ΠΑΕ.

Διαβάστε επίσης: Χάιντουκ Σπλιτ – ΠΑΟΚ 0-0: Στάθηκε όρθιος στο Σπλιτ και πάει για… all in στην Τούμπα

Την ίδια στιγμή πληροφορίες από την Ισπανία κάνουν λόγο για σημερινή πρόταση ύψους 2 εκατ ευρώ προς τη Μπέτις για την απόκτηση του Πολ Ακουοκού: Του 25χρονου κεντρικού χαφ από την Ακτή Ελεφαντοστού που το όνομα του είχε ακουστεί έντονα και τον Ιούνη. Οι Ισπανοί αναφέρουν την πρόταση ως επίσημη και υπενθυμίζουν το ενδιαφέρον του Αντόνιο Κορδόν για αυτή την περίπτωση.

Προφανώς κανείς δεν μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα αν αυτές οι δύο υποθέσεις συνδέονται μεταξύ τους. Το γεγονός όμως ότι χθες βράδυ στην Αργεντινή υπήρχε η πληροφορία για πρόταση στον Σαντάγκο Εζέ της Ουρακάν και απόψε προκύπτει μια ανάλογη ιστορία από την Ισπανία αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει τουλάχιστον για έναν ακόμη κεντρικό χαφ αυτή την εποχή. Σε τετραγωνικά που ήδη απέκτησε τον Βιθέντε Ιμπόρα, αλλά και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ