Ο Ολυμπιακός παίρνει Φρανσίσκο Ορτέγκα για αριστερά

Ο Ολυμπιακός παίρνει Φρανσίσκο Ορτέγκα για αριστερά

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα θα είναι ο νέος αριστερός μπακ του Ολυμπιακού καθώς η μεταγραφή του βρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης. 

Του Ολυμπιακού με τη Λας Πάλμας για τον Σέρχι Καρντόνα ήταν δεδομένη. Όπως δεδομένη ήταν και η πρόθεση του Ισπανού πάθει να αγωνιστεί στους Ερυθρόλευκους. Εντούτοις ο Αντόνιο Κορδόν και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αποφάσισαν να αλλάξουν την επιλογή τους και πλέον ο επόμενος αριστερός μπακ του Ολυμπιακού θα είναι ο Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Οι συζητήσεις για την απόκτηση του 24χρονου αριστερού μπακ της Βελέζ Σάρσφιλντ βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην ομάδα του ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ. Και όλα δείχνουν ότι η συμφωνία είναι απλά θέμα χρόνου. Καθώς ο Ορτεγκα έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι.

Διαβάστε επίσης: Ο Χουάνγκ «κρέμασε» τον Ολυμπιακό και ο Μαρτίνεθ τον «τελείωσε» στο Ρέντη με ομιλία-ράπισμα – Οι λεπτομέρειες της «ανταρσίας»

Η περίπτωση του 24χρονου ποδοσφαιριστή από την Αργεντινή υπήρχε καιρό στην ατζέντα του Κορδόν και των συνεργατών του, αυτός ενεργοποιήθηκε το τελευταίο διάστημα μετά και από κάποιες εξελίξεις που δεν άρεσαν σε ότι έχει να κάνει με τη συμφωνία για τον Σέρχι Καρντόνα. Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού αποφάσισε μαζί με τον Ντιέγκο μαρτίνες να στραφούν στην περίπτωση του Ορτέγα, με σκοπό να κλείσει άμεσα το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Και ο παίκτης αναμένεται άμεσα στη Ελλάδα, για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο Ορτέγα έχει αγωνιστεί σε όλη την καριέρα του στη Βελέζ. Καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε μέσα από τις ακαδημίες της. Συνολικά έχει αγωνιστεί 153 φορές σε επαγγελματικό επίπεδο, έχοντας τρία γκολ και 15 ασίστ. Ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με 25 συμμετοχές ένα γκολ και δύο ασίστ στο πρωτάθλημα Αργεντινής και πλέον ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο, να ταξιδέψει στην Ελλάδα, για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ