Το παλεύει για Μαξίμοβιτς ο ΠΑΟΚ – Που «κολλάει» η μεταγραφή

Το παλεύει για Μαξίμοβιτς ο ΠΑΟΚ – Που «κολλάει» η μεταγραφή

Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ «τρέχει» και το μεταγραφικό του πλάνο με την απόκτηση του Μαξίμοβιτς από τη Χετάφε να είναι απόλυτη προτεραιότητα.

«Μάχες» σε δύο μέτωπα δίνει ο ΠΑΟΚ αυτές τις ημέρες. Από τη μια είναι το αγωνιστικό με τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του να προετοιμάζονται για να υποδεχτούν στην Τούμπα την Χάιντουκ Σπλιτ στη ρεβάνς το 0-0 της Κροατίας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League και από την άλλη το μεταγραφικό.

Εκεί μετά και την επισημοποίηση της μετακίνησης του Ντόουγκλας Αουγκούστο στη γαλλική Ναντ, ο Δικέφαλος του Βορρά φουλάρει για την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς της Χετάφε να είναι το πρώτο όνομα στη μεταγραφική λίστα.

Διαβάστε επίσης: Η μεταγραφή του Έσε, η συμφωνία με τον Ορτέγκα, το «δώστε με στον Ολυμπιακό» και οι εξελίξεις με τη Βελέζ

Οι επαφές μεταξύ ΠΑΟΚ και Χετάφε «τρέχουν» εδώ και κάποιες ημέρες με την υπόθεση να έχει κολλήσει στο οικονομικό. Μπορεί οι δύο πλευρές να τα έχουν βρει για ένα ποσό της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ (μιας και το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι του 2024), ωστόσο το «αγκάθι» βρίσκεται σε ένα… ποσοστό.

Είναι η ρήτρα μεταπώλησης που διατηρεί η Βαλένθια, προηγούμενη ομάδα του Μαξίμοβιτς που ανέρχεται στο 30%. Αυτό σημαίνει πως πέρα από τα 4 εκατ. ευρώ που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στη Χετάφε, θα πρέπει να καταβάλει και επιπλέον 1.2 εκατ. ευρώ στις Νυχτερίδες.

Ως ώρας ο ΠΑΟΚ αρνείται να δώσει οποιοδήποτε ποσό πάνω από τα 4 εκατ. ευρώ συνολικά για τον παίκτη και προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή με την Χετάφε πάνω στο θέμα αυτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ