Μετράει τις πληγές του μετά την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Μετράει τις πληγές του μετά την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Superleague και τα playoffs του Conference League με το... βλέμμα στους δύο τραυματίες από την χθεσινοβραδινή (17/8) πρόκριση επί της Χάιντουκ.

Ο ΠΑΟΚ αν και δυσκολεύτηκε στο ξεκίνημα, επιβλήθηκε στην Τούμπα επί της Χάιντουκ με το εμφατικό 3-0 και προκρίθηκε στα playoffs του Conference League.

Πλέον άπαντες στον Δικέφαλο του Βορρά ετοιμάζονται για την πρεμιέρα στην Superleague με τον Αστέρα Τρίπολης να φιλοξενείται στην Τούμπα και ενδεχόμενο στραβοπάτημα να είναι απαγορευμένο.

Διαβάστε επίσης: Βαθμολογία UEFA: «Αγκάλιασε» την 19η θέση με το… βλέμμα προς τα πάνω η Ελλάδα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προετοιμάζει την ομάδα του για το ματς κόντρα στους Αρκάδες την προσεχή Κυριακή (20/8), την ώρα που άπαντες στο ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ έχουν πέσει πάνω στους δύο τραυματίες της χθεσινής (17/8) αναμέτρησης με τους Κροάτες.

Πρόκειται για τον Φελίπε Σοάρες που μπήκε αλλαγή στο 62′ στη θέση του Τσιγγάρα που υπάρχουν φόβοι πως έχει σπασμένο πλευρό και μόλις στο 73′ αντικαταστάθηκε από τον Οζντόεφ με πρόβλημα στον τετρακέφαλο, η έκταση του οποίου θα φανερώσει ο απαραίτητος απεικονιστικός έλεγχος.

Με πρόβλημα, λιγότερο σοβαρό όπως φαίνεται, αντικαταστάθηκε στο 78′ και ο Αλί Σαμάτα στο πρώτο του ματς ως βασικός. Ο πανύψηλος επιθετικός ένιωσε κράμπες στο πόδι του και έγινε αμέσως αλλαγή από τον Μπράντον Τόμας για να αποφευχθεί κάποια βαρύτερη θλάση, με την κατάστασή του ωστόσο να μην εμπνέει ανησυχία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ