Κηφισιά: Χωρίς Μποτία για την πρεμιέρα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Κηφισιά: Χωρίς Μποτία για την πρεμιέρα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Στις υπηρεσίες του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Μποτία δεν μπορεί να υπολογίζει ο Γιάννης Αναστασίου στην ιστορική πρεμιέρα της Κηφισιάς στη Super League.

Η νεοφώτιστη Κηφισιά, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του ιστορικού ντεμπούτο της στο πρωτάθλημα της Super League, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να ταξιδεύει στα Ιωάννινα για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Ωστόσο, ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, Αλμπέρτο Μποτία, καθώς δεν βρίσκεται στην αποστολή.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις ο Σίκμα και πιάνει δουλειά (pics)

Από την άλλη, όλοι οι υπόλοιποι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς είναι κανονικά στην αποστολή καθώς ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την πρώτη -ιστορικής σημασίας- αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Stoiximan Super League (Σάββατο 19 Αυγούστου στις 20:00). Μετά από το πέρας της τελευταίας προπόνησης, ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όουμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης.

Αμυντικοί: Νίκος Βαφέας, Ματέους Σοάρες Μπαρμπόσα, Λούμορ Αγκμπενιένου, Αλέξανδρος Παρράς, Γιάννης Μασούρας, Λούκα Τσάπαν, Εμάνουελ Σάκιτς.

Μέσοι: Νίκος Πέιος, Αντώνης Παπασάββας, Πάνος Πρίτσας, Φαμπιάν Αντούνες, Σωτήρης Νίνης, Ματέους Σοάρες Μπαρμπόσα Σάντος Κρισιούμα, Τζακ Ιπαλίμπο.

Επιθετικοί: Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τεττέι, Παύλος Παντελίδης, Νικολάς Αντερέγκεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ