Στάικος: «Πιο συγκεντρωμένος ο ΠΑΣ φέτος»

Στάικος: «Πιο συγκεντρωμένος ο ΠΑΣ φέτος»

Ικανοποιημένος από την απόδοση και τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε ο Θανάσης Στάικος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη απέναντι στην Κηφισιά με σκορ 3-0 σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που κράτησε… δύο μέρες λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Ο Θανάσης Στάικος ήταν αρκετά ικανοποιημένος στις δηλώσεις, τονίζοντας ότι η ομάδα του είναι πιο συγκεντρωμένη φέτος.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Θανάσης Στάικος:

«Η συνοχή της ομάδας φέτος δείχνει ότι είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, πιο ομάδα, λογικό είναι αυτό. Σαν πρεμιέρα με δυο μέρη, ένα έγινε χτες, είχαμε ένα σοβαρό ημίχρονο, είχαμε στην κατοχή υψηλά ποσοστά , πολλές ευκαιρίες, τελικές.

Είναι κοντά σε αυτά που θέλουμε στους αγώνες και μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Σήμερα ήταν ένα άλλο παιχνίδι μετά από τις πρωτόγνωρες συνθήκες, η διαχείριση θα ήταν πιο προσωπική αλλά βρήκαμε τον τρόπο όπως με την εκτέλεση φάουλ του Κόντε αλλά και με ομαδική δουλειά φτάσαμε σε μια καθαρή νίκη, δίκαιη, συγχαρητήρια στους παίκτες.

Είναι θετικά σημάδια. Ο Πέδρο ταλαιπωρήθηκε αλλά ο καλός μεταβολισμός του δίνει το δικαίωμα να παίζει έτσι, να σκοράρει όπως ξέρει καλύτερα από πολλούς. Ο Γκάρο θα μας βοηθήσει, δεν είναι ακόμη στο βαθμό που θέλουμε, έχει τα στοιχεία αλλά βοήθησαν όλοι οι παίκτες, ο Εραμούσπε, ο Κλέιμαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ