Αυτή είναι η διάγνωση για τον Γκαρσία στην ΑΕΚ – Γιατί δεν παίζουν με Πανσερραϊκό οι Πόνσε και Ρότα

Αυτή είναι η διάγνωση για τον Γκαρσία στην ΑΕΚ – Γιατί δεν παίζουν με Πανσερραϊκό οι Πόνσε και Ρότα

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Λιβάι Γκαρσία που «τρέχει» ενόψει της ρεβάνς με την Αντβέρπ καθώς έχει υποστεί ένα τράβηγμα στον αριστερό τετρακέφαλο. Τι συμβαίνει με Πόνσε και Ρότα...

Πέρα από την ήττα της ΑΕΚ από την Αντβέρπ στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Champions League, οι άνθρωποι της Ένωσης και κυρίως ο Ματίας Αλμέιδα είχαν αγωνία για την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία. Ο άσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και όπως είναι λογικό υπήρχε μεγάλη ανησυχία.

Όπως ενημέρωσαν οι «κιτρινόμαυροι» όμως, ο Λιβάι έχει υποστεί ένα τράβηγμα στον αριστερό τετρακέφαλο, ξεκινάει αποθεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Κάτι που σημαίνει πως δεν είναι απίθανο να προλάβει τη ρεβάνς με τους Βέλγους.

Διαβάστε επίσης: «Βλέπει Τέτε Μορέντε ο Ολυμπιακός» (vid)

Από εκεί και πέρα και ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό για το πρωτάθλημα το Σάββατο, δεν υπολογίζονται οι Έκι Πόνσε και Λάζαρος Ρότα λόγω τιμωρίας. Ο Αργεντινός είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη πέρσι σε ένα ματς Κυπέλλου της Έλτσε και ο Έλληνας μπακ κουβαλάει την αποβολή του από τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ