Σαρωτικό ροτέισον ετοιμάζει ο Αλμέιδα, με το μυαλό στην Αντβέρπ

Σαρωτικό ροτέισον ετοιμάζει ο Αλμέιδα, με το μυαλό στην Αντβέρπ

Με οκτώ εν δυνάμει βασικούς ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής, κάνει τα πλάνα του ενόψει του ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό ο Αλμέιδα που σίγουρα έχει στο μυαλό του και τη ρεβάνς με την Αντβέρπ.

Η ΑΕΚ στην Αμβέρσα του Βελγίου μπορεί να πει κανείς πως αδίκησε τον εαυτό της και έφυγε ηττημένη με 1-0 από την Αντβέρπ, σκορ ωστόσο που αφήνει τα πάντα ανοικτά στο δεύτερο ματς στην Opap Arena στις 30/8 για τα playoffs του Champions League.

Πριν από το ματς αυτό όμως μεσολαβεί και το ντεμπούτο της ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, αύριο Σάββατο (26/8) και ώρα 21:30 και πάλι εντός έδρας κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Διαβάστε επίσης: Η πρωτιά του Ολυμπιακού στο «καυτό» Καραϊσκάκη

Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να παρατάξει 11άδα με πολύ μεγάλο ροτέισον, θέλοντας να ξεκουράσει πολλούς από τους παίκτες που υπολογίζει για βασικούς στο ματς κόντρα στους Βέλγους, καθώς τα ματς είναι απανωτά και ίσως υπάρξει έλλειμμα φρεσκάδας στο πιο κρίσιμο ματς για το ευρωπαϊκό μέλλον της Ένωσης.

Ο Αργεντινός τεχνικός χαρακτηριστικά, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το ματς κόντρα στους Σερραίους με οκτώ ποδοσφαιριστές που λογίζονται εκ των βασικών να μην είναι μέσα. Εκτός από τους… αναμενόμενους Λιβάι Γκαρσία, Πόνσε και Ρότα, απόντες θα είναι και οι Στάνκοβιτς, Βίντα, Χατζησαφί, Άμπραμπατ και Τσούμπερ.

Οι επιλογές του τεχνικού της ΑΕΚ μας προϊδεάζει για μια σχεδόν… πειραματική ενδεκάδα και μένει να δούμε αν η ξεκάθαρη στόχευση στο ματς που δίνει το εισιτήριο στους ομίλους του Champions League, θα κοστίσει βαθμολογικά στην ΑΕΚ στην Superleague.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ