Η πρωτιά του Ολυμπιακού στο «καυτό» Καραϊσκάκη

Η πρωτιά του Ολυμπιακού στο «καυτό» Καραϊσκάκη

Εντυπωσίασε με την παρουσία του ο κόσμος του Ολυμπιακού στο Γ. Καραϊσκάκης που κέρδισε την πρωτιά στα εισιτήρια όλων των αγώνων των Play Off του Europa League.

Η εξαιρετική ατμόσφαιρα στο Γ. Καραϊσκάκης χθες δεν φάνηκε μόνο στην εικόνα αλλά και στα νούμερα!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αγκάλιασε την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, η οποία κατάφερε με την ώθηση της κερκίδας να πάρει μια εύκολη, εντυπωσιακή και σημαντική νίκη απέναντι στην Τσουκαρίτσκι για τα Play Offs του Europa League με 3-1.

Το παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» με την σερβική ομάδα συγκέντρωσε την μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου σε όλα τα παιχνίδια του UEFA Europa League, με τα συνολικά εισιτήρια να φτάνουν στα 24.332! Κανένα άλλο παιχνίδι στον θεσμό δεν έφτασε καν τα 20.000 εισιτήρια.

Ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός στην σχετική λίστα και των δύο διοργανώσεων που διεξήχθησαν χθες, βγήκε δεύτερος ανάμεσα σε 30 παιχνίδια, καθώς το μόνο παιχνίδι που τον πέρασε ήταν αυτό της Φενέρμπαχτσε με την Τβέντε, το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 38.000 φίλαθλοι.

Για ακόμη μια φορά ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε την αγάπη του και την στήριξη του στο νέο εγχείρημα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και των ποδοσφαιριστών του, φωνάζοντας παρόν στο Γ. Καραϊσκάκης στις 24 Αυγούστου!

Το γήπεδο «γέμισε», όμως η ατμόσφαιρα ήταν ακόμη καλύτερη από τη στιγμή που μέσα στον αγωνιστικό χώρο το αγωνιστικό κομμάτι του Ολυμπιακού… «πέταγε».

Η ομάδα του Μαρτίνεθ βοήθησε πολύ στην ζεστή και πολύ όμορφη ατμόσφαιρα του Γ. Καραϊσκάκης με την πολύ καλή βραδιά στην οποία βρέθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ