Ο Μάντζιος είναι ο πιο κατάλληλος για τον Άρη

Ο Μάντζιος είναι ο πιο κατάλληλος για τον Άρη

Ο Έλληνας τεχνικός είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να καταφέρει να βγάλει τους κιτρινόμαυρους από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.

Τη δεύτερη του θητεία στον πάγκο του Άρη ξεκίνησε χθες (29/8) και επίσημα ο Άκης Μάντζιος. Ο Έλληνας τεχνικός επιστρέφει στο Κλεάνθης Βικελίδης μετά από ενάμιση χρόνο, περίπου, με πρωταρχικό στόχο να βγάλει τους κιτρινόμαυρους από τη δύσκολη θέση στην οποία έχουν βρεθεί, μετά το τραγικό ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Άκης Μάντζιος δεν είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, έχει τις αδυναμίες του, έχει τα πλεονεκτήματα του, όπως όλοι οι επαγγελματίες. Το ξέρει και ο ίδιος. Είναι, όμως, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο πιο κατάλληλος προπονητής για τον πάγκο του Άρη.

Διαβάστε επίσης: Εθνική Ελλάδος: Πρώτος «τελικός» πρόκρισης κόντρα στη Νέα Ζηλανδία

Ένας τεχνικός που γνωρίζει καλά τον Άρη, το ελληνικό πρωτάθλημα και τις απαιτήσεις. Έχοντας φορέσει τη φανέλα της ομάδας και γνωρίζοντας πολύ καλά τα αποδυτήρια στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ένας προπονητής που γνωρίζει και τη σχέση που – πρέπει να έχει – αυτή η ομάδα με τον κόσμο της.

Πιο δύσκολο το έργο του από την πρώτη φορά που ανέλαβε, καθώς αυτή τη φορά η ομάδα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, ενώ ασκείται πολύ έντονη κριτική στη διοίκηση και συγκεκριμένα στον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο Άκης Μάντζιος θα κληθεί, ουσιαστικά, να περάσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα, αλλά και παράλληλα να πάρει άμεσα τα αποτελέσματα εκείνα, που θα φέρουν την ηρεμία στα αποδυτήρια, αλλά και στις εξέδρες του Κλεάνθης Βικελίδης. Αρχής γενομένης από τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η απομάκρυνση του Άκη Μάντζιου από τη θέση του στην προηγούμενη θητεία του, έγινε, κάτω από πίεση και ήταν μια από τις φορές που ο Θόδωρος Καρυπίδης «ευθυγραμμίστηκε» με την περιρρέουσα ατμοσφαιρα. Η επιστροφή του φαίνεται να αποτελεί μια παραδοχή, ότι ο ιδιοκτήτης του Άρη θεώρησε λάθος τη συγκεκριμένη του κίνηση.

ΥΓ. Όσοι θεωρούν ότι η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θα μπορούσε να πάρει προπονητή με ετήσιες αποδοχές που να ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ και να υποστηρίξει και τεράστια αύξηση στο μπάτζετ, προκειμένου να τον πείσει, θα πρέπει να προσγειωθούν στην πραγματικότητα. Δεν μπορεί.

ΥΓ1. Ο Γκρέι έμεινε εκτός ομάδας, προφανώς, με απόφαση της διοίκησης και όχι του Τερζή και οι λόγοι δεν ήταν αγωνιστικοί. Ο Άρης, δεν είχε την πολυτέλεια να τον έχει στον «πάγο», χωρίς να έχει στο ρόστερ του δεύτερο φορ και μακάρι η περίπτωση του να θυμίσει αυτή του Σούντγκρεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ