Αποκάλυψη από την Ιταλία: «Ο Ολυμπιακός δίνει 5 εκατ. για Σολμπάκεν»

Αποκάλυψη από την Ιταλία: «Ο Ολυμπιακός δίνει 5 εκατ. για Σολμπάκεν»

Πληροφορίες από την Ιταλία κάνουν λόγο για προσφορά του Ολυμπιακού ύψους 5 εκατ. ευρώ για τον Όλα Σολμπάκεν της Ρόμα.

Ο Ολυμπιακός κινείται ενεργά στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση ακραίου επιθετικού, προκειμένου να αποκτήσει ακόμη περισσότερες επιλογές ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο οπλοστάσιό του, με το Όλα Σολμπάκεν της Ρόμα να βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ιταλού δημοσιογράφου, Νικολό Σίρα, ο Ολυμπιακός προσφέρει ένα ποσό 5 εκατομμυρίων ευρώ, για να συμφωνήσει με την ομάδα της Ιταλικής πρωτεύουσας για τον Νορβηγό εξτρέμ.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο χάρτης του Europa League: Στο 4ο γκρουπ ο Παναθηναϊκός – Τι ισχύει με Ολυμπιακό και ΑΕΚ…

Ο Σολμπάκεν δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο για τη νέα σεζόν και αυτό προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί ο Αντόνιο Κορδόν και ο Ισπανός προπονητής των «Ερυθρόλευκων» για να πείσουν τον 24χρονο «Βίκινγκ» να φορέσει τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Με τη μεταγραφική περίοδο να πλησιάζει στο τέλος της, από την πλευρά των «Πειραιωτών» πιέζουν τη Ρόμα για να έχει θετική κατάληξη η συγκεκριμένη υπόθεση και να ντυθεί ο Νορβηγός στα «ερυθρόλευκα».

Ο Σολμπάκεν με 3.5 εκατ. ευρώ χρηματιστηριακή αξία και 15 συμμετοχές την περασμένη σεζόν με τα χρώματα των «Τζιαλορόσι» έχει την εμπειρία πρωταθλητισμού, κάτι που χρειάζεται το σύνολο του Μαρτίνεθ, με τα δύο πρωταθλήματα που είχε κατακτήσει στη χώρα του με την Μπόντο Γκλιμτ, αλλά και την ευρωπαϊκή πορεία στους «8» του Conference το 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ