Ολυμπιακός: Έρχεται στην Αθήνα ο Σολμπάκεν

Ολυμπιακός: Έρχεται στην Αθήνα ο Σολμπάκεν

Το πρωί της Παρασκευής φτάνει στη χώρα μας ο Νορβηγός άσος για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό!

Ώρα Σολμπάκεν στον Ολυμπιακό! Ο Νορβηγός άσος έρχεται στην Αθήνα το πρωί της Παρασκευής στις 11.15 για να ολοκληρώσει την σπουδαία μεταγραφή του στους Πειραιώτες και να μπει στο «οπλοστάσιο» του Ντιέγκο Μαρτίνεθ! Λίγη ώρα μετά την πρόκριση των ερυθρολεύκων στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με εντυπωσιακό τρόπο μετά το 3-0 στο Λέσκοβατς ο Όλα Σολμπάκεν έρχεται για να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο το δυνατό ρόστερ που έχουν δημιουργήσει στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός εδώ και μέρες έδωσε «μάχη» για να ολοκληρώσει την σπουδαία μεταγραφή του Νορβηγού εξτρέμ από την Ρόμα και βγήκε νικητής καθώς τον ήθελαν ομάδες από την Αγγλία και την Ιταλία.

Διαβάστε επίσης: Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγύρισαν μπροστά στον κόσμο τους την πρόκριση στους ομίλους του Europa League (vid)

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως με την επικείμενη προσθήκη του Σολμπάκεν ο Ολυμπιακός βάζει στη «μηχανή» του έναν τοπ ποδοσφαιριστή που έχει την δυνατότητα να του προσφέρει ποιότητα και σημαντικές λύσεις από τα άκρα της επίθεσης.

Ο Σολμπάκεν θα περάσει σήμερα από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ολοκληρώσει την μεταγραφή του σε ένα διάστημα που ο Ολυμπιακός φορτσάρει για να κλείσει το ρόστερ του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ