Μια ανάσα από Σόρο ο Άρης

Μια ανάσα από Σόρο ο Άρης

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Σέλτικ για την απόκτηση του 29χρονου διεθνή μέσου.

Ο Ισμαϊλα Σόρο φαίνεται ότι είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων του Άρη, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας τους. Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Σέλτικ για την απόκτηση του 25χρονου Ιβοριανού μέσου.

O ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του στην Ευρώπη το 2016, από τη μολδαβική Σαξάν, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Γκόμελ. Επόμενος σταθμός για τον Ιβοριανό χαφ ήταν το πρωτάθλημα του Ισραήλ, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μπνέι Γιεχούντα.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις τράβηξαν το ενδιαφέρον της Σέλτικ, η οποία πλήρωσε 2.3 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, ενώ ο Σόρο υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο το 2020. Στις δυο πρώτες του χρονιές είχε συνολικά 42 συμμετοχές, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην πορτογαλική Αρούκα (30 συμ.).

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τον Άρη. Ο Άκης Μάντζιος, εξάλλου, είχε ζητήσει από τη διοίκηση, την απόκτηση ενός ακόμα αμυντικού χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ