Πεπ Μπιέλ: To πρώτο μεγάλο κέρδος του Μαρτίνεθ (vids)

Πεπ Μπιέλ: To πρώτο μεγάλο κέρδος του Μαρτίνεθ (vids)

O Πεπ Μπιέλ έχει ξεκινήσει την σεζόν με σπασμένα... φρένα, με τον Ισπανό άσο να είναι ένα από τα πρώτα μεγάλα κέρδη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ...

Τα πρώτα δείγματα γραφής του Ολυμπιακού επί εποχής, Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι εξαιρετικά. Πρόκριση στους ομίλους του Europa League, έπειτα από μια άνετη πορεία στα προκριματικά, 2/2 στο πρωτάθλημα και όμορφο ποδόσφαιρο.

Ο Ισπανός τεχνικός βλέπει σιγά σιγά να βγαίνουν στο χορτάρι τα «θέλω» του και όσα δούλεψε στην προετοιμασία, έχοντας καταφέρει να περάσει την δική του φιλοσοφία στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια. Ωστόσο το πιο σπουδαίο που έχει καταφέρει μέχρι στιγμής ο Μαρτίνεθ είναι να αναγεννήσει ποδοσφαιριστές, οι οποίοι την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο κινήθηκαν σε «ρηχά» νερά, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την περίπτωση του Πεπ Μπιελ.

Διαβάστε επίσης: Το πρόγραμμα Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στο Europa League – Πέμπτη όλα τα παιχνίδια

Ο Ισπανός άσος έχει ξεκινήσει με το πόδι στο… γκάζι, ξεδιπλώνοντας αρετές από το σπουδαίο ταλέντο του πάνω στο χορτάρι, με την τελευταία του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα κόντρα στην Τσουκαρίτσκι να επιβεβαιώνει την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Εξαιρετική δημιουργία για το γκολ του Μασούρα στο 34΄, πριν γίνει από δημιουργός εκτελεστής γράφοντας το 2-0, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια και εξίσου υπέροχο πλασέ.

Ο 26χρονος επιθετικός μέσος βρίσκεται στην καλύτερη φάση της πορείας του στον Ολυμπιακό, έχοντας μετατραπεί σε ένα από τα βασικά «γρανάζια» της επιθετικής γραμμής του Μαρτίνεθ.

Η εκκίνηση του αυτή μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για την συνέχεια

Ο Μπιελ έχει αγωνιστεί και στα έξι επίσημα ματς του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής στη σεζόν, έχοντας καταφέρει να ξεχωρίσει με την απόδοση του. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην εκκίνηση της σεζόν τον χρησιμοποιεί στην φυσική του θέση (πίσω από τον φορ), καταφέρνοντας έτσι να πάρει από αυτόν το εκατό τις εκατό, με τον Ισπανό άσο να έχει εξαιρετική εικόνα τόσο δημιουργικά όσο και αμυντικά, μιας και στην πρόσφατη αναμέτρηση με την Τσουκαρίτσκι κατάφερε να βγει κερδισμένες στις περισσότερες από τις αμυντικές μονομαχίες που έδωσε.

Επίσης σε αυτές τις πρώτες αναμετρήσεις τον έχουμε δει να… ψάχνει αρκετά το γκολ από μέση και μακρινή απόσταση, υπενθυμίζοντας το πόσο καλά πόδια διαθέτει, έχοντας καταγράψει μέχρι στιγμής δύο γκολ και μια ασίστ.

Δεν θα ήταν ψέμα αν λέγαμε πως ο Μπιελ βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, με το ποδόσφαιρο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να δείχνει πως του ταιριάζει απόλυτα. Ο Ισπανός έχει καταφέρει να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του συμπατριώτη του στο γήπεδο και αυτό είναι ένα από τα πρώτα κέρδη που πιστώνεται ο 42χρονος τεχνικός στην μέχρι τώρα θητεία του στον πάγκο των Πειραιωτών…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ