Άρης: Ανακοινώνονται Βέλεθ και Σουλεϊμάνοφ

Άρης: Ανακοινώνονται Βέλεθ και Σουλεϊμάνοφ

Παίκτες των κιτρινόμαυρων αναμένεται να γίνουν και επίσημα από σήμερα (8/9) ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός και ο Ρώσος μεσοεπιθετικός, ενώ αμφότεροι θα τεθούν άμεσα στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Οι Φραν Βέλεθ και Σάπι Σουλεϊμάνοφ αναμένεται να γίνουν σήμερα (8/9) τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη. Οι κιτρινόμαυροι θα ανακοινώσουν την απόκτηση των δυο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα τεθούν άμεσα στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός είχε ταξιδέψει τις προηγούμενες μέρες στη Σαουδική Αραβία και έλυσε το θέμα που είχε δημιουργηθεί με ένα έγγραφο, που ήταν απαραίτητο για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του στον Άρη.

Διαβάστε επίσης: Τουλάχιστον δεν έπαιξε ο Φορτούνης…

Ο 23χρονος Ρώσος μεσοεπιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ενώ ο Άρης συμφώνησε με την Κράσνονταρ για τον δανεισμό του για έναν χρόνο, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Μετά τις επίσημες ανακοινώσεις οι δυο ποδοσφαιριστές αναμένεται να ενσωματωθούν και στις προπονήσεις και να έχουν την πρώτη γνωριμία με τους νέους τους συμπαίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ