Κηφισιά: Τέλος ο Σάκιτς που συνεχίζει στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Κηφισιά: Τέλος ο Σάκιτς που συνεχίζει στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Η Κηφισιά έδωσε το ελεύθερο στον Εμάνουελ Σάκιτς να μετακομίσει στην Βουλγαρία ώστε να αγωνιστεί στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας μόλις δύο μήνες μετά την απόκτησή του.

Ο Εμάνουελ Σάκιτς μόλις δύο μήνες και τρεις εμφανίσεις στην Super League με την Κηφισιά αποχωρεί από την ομάδα των βορείων προαστίων, καθώς θα συνεχίσει στην Βουλγαρία για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Ο 32χρονος αμυντικός χαρακτήρισε αυτή την πρόταση ως «ευκαιρία ζωής» και ο ελληνικός σύλλογος δεν αποτέλεσε εμπόδιο αφήνοντάς τον να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει τη συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για τη μεταγραφή του Εμάνουελ Σάκιτς.

Ο Εμάνουελ αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση ως προς τον επαγγελματισμό και το ήθος του, από την πρώτη μέρα που εντάχθηκε στην ομάδα μας.

Η πρόταση που δέχθηκε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας ήταν μια ευκαιρία ζωής για τον Εμάνουελ Σάκιτς, με την ΠΑΕ Κηφισιά να παραμένει πιστή στις αξίες και τις αρχές που τη διέπουν και να μη στέκεται εμπόδιο στον δρόμο του, σε μια τόσο σημαντική στιγμή για την καριέρα του.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για την προσφορά του και να του ευχηθούν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ