Λαμία: «Παλεύει» για την απόκτηση του Άλαν Τζαγκόεφ

Λαμία: «Παλεύει» για την απόκτηση του Άλαν Τζαγκόεφ

Ο Άλαν Τζαγκόεφ έχει επιστρέψει στο προσκήνιο για την Λαμία, η οποία θέλει να ενισχύσει την μεσοεπιθετική της γραμμή τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών.

Μία πολύ σημαντική μεταγραφή προσπαθεί να ολοκληρώσει η Λαμία, με τον Άλαν Τζαγκόεφ να βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, η οποία θέλει να ενισχύση την μεσοεπιθετική της γραμμή μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν την εμφάνισή τους, ο Τζαγκόεφ δεν είναι αρνητικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και το πρωτάθλημα της Super League, φορώντας την φανέλα της Λαμίας.

Διαβάστε επίσης: Τα «τρελά» χρήματα στον Σλούκα, ο Ερνάνγκομεθ και ο Μιλουτίνοφ: Αυτά είναι τα μεγαλύτερα συμβόλαια στη Euroleague

Σύμφωνα με ρωσικά δημοσιέυματα, ο 33χρονος πρώην παίκτης της Ρούμπιν Καζάν βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Φθιώτιδας, ωστόσο τίποτα δεν πρέπει να θεωρηθεί τελειωμένο την δεδομένη χρονική στιγμή.

Όσον αφορά τώρα, ποιος είναι ο Άλαν Τζαγκόεφ νομίζω δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μετρά 59 συμμετοχές και 9 τέρματα με την εθνική του ομάδα, ενώ σε συλλογικό επίπεδο το όνομά του είναι συνδεδεμένο με την ομάδα ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην οποία βρέθηκε για 14 χρόνια.

Με τον σύλλογο της πρωτεύουσας, ο Τζαγκόεφ αγωνίστηκε 28.592′ λεπτά, τα οποία μεταφράζονται σε 397 συμμετοχές, 77 γκολ και 93 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ