ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για το ντέρμπι – Επιστροφή και ατομικό για Μπάμπα

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για το ντέρμπι – Επιστροφή και ατομικό για Μπάμπα

Ο Μπάμπα Ράχμαν επέστρεψε από την εθνική του ομάδα και δούλεψε ατομικά - Η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Αρη (17/9) για την 4η αγωνιστική της Super League ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης άρχισε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και rondo κι ακολούθησε δουλειά σε δύο γκρουπ εναλλάξ. Όσο το ένα δούλευε με τον προπονητή στην αμυντική συμπεριφορά, το άλλο έκανε εξάσκηση στα τελειώματα.

Διαβάστε επίσης: Επιστολή Μαρινάκη σε UEFA: «Ζητάμε να οριστούν ελίτ και πρώτης κατηγορίας διαιτητές»

Οι Φιλίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο συνέχισαν τα προγράμματα που ακολουθούν, με τον Βραζιλιάνο να κάνει την προθέρμανση με την ομάδα. Οσον αφορά στον Μπάμπα Ράχμαν, ο Γκανέζος μπακ δούλεψε ατομικά και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Τη Δευτέρα (11.09) το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στις προπονήσεις και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον επικείμενο αγώνα της Τούμπας.

Το πρόγραμμα άρχισε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και rondo κι ακολούθησε δουλειά σε δύο γκρουπ εναλλάξ. Όσο το ένα δούλευε με τον προπονητή στην αμυντική συμπεριφορά, το άλλο έκανε εξάσκηση στα τελειώματα. Στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.Οι Φιλίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο συνέχισαν τα προγράμματα που ακολουθούν, με τον Βραζιλιάνο να κάνει την προθέρμανση με την ομάδα.

Ο Μπάμπα Ράχμαν ήταν ο πρώτος διεθνής που επέστρεψε. Ο Γκανέζος αριστερός μπακ δούλεψε ατομικά και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά, χωρίς να εμπνέει ανησυχία.Την Τρίτη (12.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ